Bloc

Dreadful© rogersv bloc és el meu bloc personal de temàtica variada. Així ha estat des de 1998 i així ho seguirà sent mentre el pugui mantenir actiu. Però que porti tants anys sent així, no vol dir que no hi hagin hagut un munt de canvis, que podeu veure detalladament a l'apartat Des de 1998.

A aquest bloc hi publico entrades d'aquest bloc i notificacions d'entrades d'altres blocs on escric i on apareix part del meu treball actualment en línia. Malgrat la temàtica variada, la majoria d'entrades són les meves cròniques d'esdeveniments i experiències com a usuari de productes, serveis i equipaments.

De tant en tant opino, tot i que gairebé mai critico, ja que sóc molt crític amb els crítics. Opino que actualment tothom és molt llest, sap molt de tot buscant a internet en 30 segons o mirant al mòbil enlloc de prestar atenció al que sigui per després llençar per terra el dur treball de qualsevol com si res.

A partir d'aquesta darrera versió, si voleu podeu filtrar les entrades d'aquest bloc, veient només les entrades d'aquesta present versió i evitant les notificacions d'entrades d'altres blocs, clicant l'etiqueta rogersvbloc. De la mateixa manera, he destacat algunes altres etiquetes, totes visibles a la barra lateral.

Etiquetes del bloc destacades:

 • apple
  Totes les notificacions d'entrades i entrades relacionades amb les meves experiències amb Apple, des de productes, botigues i seminaris, fins a grups d'usuaris, trobades i col·laboracions.

 • bcnhiphop
  Totes les notificacions d'entrades i entrades relacionades amb el meu bloc Dreadful© BCN HIP HOP, projecte creatiu de llarga durada sobre La meva història del hip hop a Barcelona.

 • col·laboracions
  Totes les notificacions d'entrades i entrades relacionades amb les meves col·laboracions a d'altres blocs i projectes d'autoria múltiple, des de blocs de grups de tecnologia fins a grups de hip hop.

 • hiphop
  Totes les notificacions d'entrades i entrades relacionades amb la cultura hip hop, des de les d'aquest bloc des de 2006, passant per les del meu bloc Dreadful© BCN HIP HOP des de 2010, fins a les meves col·laboracions a d'altres blocs de grups de hip hop.

 • offbhh
  Totes les entrades relacionades amb la cultura hip hop publicades exclusivament aquest bloc des de 2006, fora del meu bloc Dreadful© BCN HIP HOP i d'altres blocs de grups de hip hop on col·laboro.

 • rogerbloc
  Totes les entrades de la prèvia quarta versió d'aquest bloc, quan es deia Dreadful® RogeRbloc, sense cap notificació d'entrada de cap altre bloc, des del 2006 fins al 2015.

 • rogersvbloc
  Totes les entrades de la present cinquena versió d'aquest bloc, des que es diu Dreadful© rogersv bloc, sense cap notificació d'entrada de cap altre bloc, des del 2015 fins a l'actualitat.

 • tecnologia
  Totes les notificacions d'entrades i entrades relacionades amb la tecnologia, des de maquinari, programari i serveis, passant per instal·lacions o serveis tècnics, fins a esdeveniments.

 • websiblocs
  Totes les entrades relacionades amb les meves webs i blocs personals, des d'anuncis de properes novetats, passant per celebracions, estrenes o actualitzacions, fins a tancaments.

Imatge

Dreadful© rogersv bloc
Bloc personal d'en Roger Silva i Vilalta - Dreadful

Contacte

Si voleu contactar amb mi, ho podeu fer deixant comentaris a les entrades o mitjançant les eines i xarxes socials que trobareu al següent enllaç:

Dreadful©
rogersv.cat


Nota sobre les xarxes socials:
No accepto desconeguts o nous "amics" a Facebook
i no segueixo tothom que em segueix.