28 de novembre del 2007

Blogger Play

Blogger Play

"Què és Blogger Play?
Blogger Play és un passi de diapositives en temps real de fotos que els usuaris de Blogger han publicat recentment als seus blocs. Una gran captura del que la gent esta pensant i publicant, ara mateix!"


Aquesta és la descripció que dona Blogger a les seves Preguntes Més Freqüents (PMF) i certament és això, o una manera de passar l'estona tafanejant blocs, o una manera de descobrir altes blocs i blocaires d'arreu del món.

Tenim l'opció de veure les fotos automàticament (Reproduir), Més ràpid o Més lent (cargol o persona que corre), aturar-nos en una (Pausa) o passar-les manualment, endavant (Següent) o endarrere (Enrere).

També podem veure els detalls i enllaços sobre l'entrada i l'autor del bloc on ha estat publicada la foto (mostrar informació), o clicar la foto i anar a l'entrada, o anar a les PMF de Blogger Play (més informació).

Captura de Blogger Play

La càrrega de fotos pot ser més continua o més pausada però sempre hi ha algú que publica quelcom a qualsevol hora del dia, des de qualsevol racó del món i a qui, sense Blogger Play, potser mai no hauríem conegut.

Ja fa alguns mesos que vaig fer aquesta descoberta però encara no havia trobat el moment per fer-ne una entrada i així compartir-ho. Crec que val la pena, no trobeu?

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada