10 de novembre del 2008

GENS 7274 SAFA

GENS 7274 SAFA

Dilluns passat el grup de l'escola i institut Sagrada Família "Esos/as del SAFA!!!" vam publicar i enviar les invitacions del 1er Sopar + Disco GENS 7274 SAFA de Facebook.

Nou mesos després del primer Sopar de Remember de la generació del 73, arriba el primer Sopar + Disco de les generacions del 72 al 74, d'apuntats a Facebook i al grup.

I és que, si bé els primers dies després del Sopar de Remember ja es va parlar de fer una altra trobada pel setembre, passat octubre encara ningú havia dit res.

Així doncs, com l'Abi i jo havíem comentat que si ningú feia res en muntaríem una abans de Nadal, vam quedar per dinar i n'hem muntat una per final de mes.

Tota la informació està disponible a l'esdeveniment del grup, malgrat resta saber el restaurant i la disco, que actualitzarem 14 dies després de l'anunci, d'aquí 7.

Ara cal veure quanta gent s'hi apunta, ja que tot i ampliar-la a dues generacions més, hem restringit tota la organització a Facebook per poder-ho controlar millor.

En el moment d'escriure aquesta entrada, som 2 confirmats (l'Abi i jo), 38 que potser hi assistiran, 153 sense resposta i 97 que no hi assistiran.

Avui hem enviat un recordatori, ja que d'aquí a set dies s'acaba el termini per confirmar l'assistència, per saber si ho tirem endavant i cerquem llocs o ho cancel·lem.

Tot això és una prova que, si surt bé i no dona massa feina, pot tenir continuïtat. Així doncs, esperem ser ni masses ni masses pocs, un terme mig per poder quedar.

Nota: Si llegeixes aquesta entrada, vas estudiar al Sagrada Família, vas néixer entre el 1972 i el 1974 i vols venir al sopar però no has rebut la invitació, només et cal ser membre de Facebook, anar a l'esdeveniment i apuntar-t'hi!

ACTUALITZACIÓ!

Esdeveniment cancel·lat!


El grup de l'escola i institut Sagrada Família "Esos/as del SAFA!!!" us comunica que, donats els pocs assistents confirmats, hem decidit cancel·lar el 1er Sopar + Disco GENS 7274 SAFA de Facebook.

Potser és massa aviat per tornar-nos a veure els del 73 i afegits però que no es digui que no ho hem intentat! Aquest és el darrer missatge sobre aquest esdeveniment. Si voleu deixar comentaris, feu-ho al grup.

Ens veiem per Facebook : )

Missatge enviat el dia 17 a tots els membres del grup.

Entrades relacionades:
Un mes després del sopar
Sopar de Remember

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada