6 de febrer del 2011

Inauguració Apple Store La Maquinista

Inauguració Apple Store La Maquinista
Inici de la cua a les 8:52

El passat 4 de setembre a les 10h va ser la inauguració de l'Apple Store La Maquinista i al final hi vaig poder assistir. No sóc tan fanboy com per passar-me la nit fent cua però sí prou macaire com per donar-hi un cop d'ull i fer-ne aquesta entrada, la tercera inauguració d'una botiga d'Apple que publico (dues shops i una store).

Inauguració Apple Store La Maquinista
Final de la cua a les 9:12

Vaig arribar a les 8:52h i la cua serpentejava el centre comercial fins arribar a gairebé la porta d'entrada del parc. Vaig trucar a en Miquel i em va dir que al final s'hi havia passat la nit, que estava pel principi i que no es podia deixar colar però que en Tomàs entraria amb en Partal, que li havia cedit un passi de premsa.

Inauguració Apple Store La Maquinista
Animació controlada de la cua a les 9:42

M'ho vaig prendre amb calma pensant que seria una llarga espera però gràcies a la bona organització no va ser tant llarga. Hi havia vigilants que controlaven perfectament l'ordre de la cua. Dunkin Coffee repartia donuts, cafè i aigua gratis. El personal d'Apple animava la cua recorrent i saludant tot el recorregut. Ambient EUA 100%.

Inauguració Apple Store La Maquinista
Arribo a la porta a les 10:24

A l'hora en punt la cua es va començar a moure i al cap de 25 minuts entrava per la porta, on el personal d'Apple ens va rebre amb aplaudiments i obsequiant-nos amb una samarreta de record encapsada en una caixa estil Apple. Un desig fet realitat, Barcelona ja tenia Apple Store, la primera de Barcelona, Catalunya i la Península Ibèrica.

Inauguració Apple Store La Maquinista
Interior de la botiga a les 10:26

Un cop a dins, vaig poder contemplar el disseny de la botiga, tafanejar productes, observar l'atenció al client... El personal atenia en català, com cal, però el que més em va sorprendre és que tot estava retolat exclusivament en català, fins i tot els vídeos. Quelcom que hauria de ser normal a Catalunya però que encara no ho és.

Inauguració Apple Store La Maquinista
La Genius Bar amb els especialistes d'Apple

Una de les coses més esperades pels macaires catalans era la Genius Bar, la barra d'especialistes d'Apple on trobar solució a totes les preguntes i problemes que es puguin tenir amb els productes de la casa de la poma. D'altres coses molt esperades eren els One to One i els Tallers. Tot personalitzat i gratis, lògicament, prèvia reserva.

Inauguració Apple Store La Maquinista
La botiga plena de gom a gom

La botiga estava plena de gom a gom però és prou gran i espaiosa com per permetre el moviment sense dificultats. Tant és així que, no només vaig poder veure tot el que volia tranquil·lament sinó que, fins i tot vam poder trobar-nos per celebrar la 3a Trobada de macaires catalans! Però això ja ho explicaré properament.

Inauguració Apple Store La Maquinista
Caixa amb samarreta i Guia per a visitants

Aquesta inauguració va ser, sens dubte, la millor inauguració d'Apple al nostre país. Res a veure amb les inauguracions de l'Apple Shop fnac El Triangle o l'Apple Shop Media Markt La Maquinista que ja vaig publicar. A més a més, la trobada de macaires catalans va ser la millor forma de tancar l'esdeveniment.

Enllaços relacionats a Facebook:
Àlbum Inauguració Apple Store La Maquinista


Enllaços relacionats a Twitpic:
Foto 1, Foto 2, Foto 3, Foto 4 i Foto 5


Entrades relacionades a aquest bloc:
3a Trobada de macaires catalans
Inauguració Apple Shop Media Markt La Maquinista
Inauguració Oficial Apple Shop Barcelona
Apple Shop Barcelona


Entrades relacionades fora d'aquest bloc:
Com vem viure la inauguració de l’Apple Store (...) (BAC)
Crònica en fotos de la inauguració (...) (MLP)
Vídeo en anglès de la inauguració Apple Store (...) (MLP)
Vídeo en anglès de la inauguració de La Maquinista (BAC)
El català present a la nova Apple Store (...) (MLP)
La retolació de l’Apple Store de Barcelona (...) (BAC)
Trobada per la inauguració de l'Apple Store (...) (MLP)
Inauguració de l’Apple Store de La Maquinista (...) (BAC)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada