13 de setembre del 2007

Qui insulta a qui

La Diada d'enguany ha estat marcada per la reaparició dels unionistes radicals espanyols a l'ofrena floral al Monument a Rafael de Casanova.

Malgrat no estar a favor dels que acostumen a xiular i cridar a tots els assistents, estic totalment a favor dels que només van xiular i cridar als pepers.

Què hi pinta un partit contrari a que recuperem uns drets que ens van prendre la data que commemorem la pèrdua d'aquests i la lluita per a recuperar-los?

A les ofrenes florals de La Diada no s'hi hauria d'anar per fer la foto, per quedar bé o perquè toca. Hi ha res més fals que portar flors a qui t'alegres d'haver vençut?

Que els unionistes radicals espanyols vagin a l'ofrena floral a en Casanova és com que els separatistes radicals catalans anéssim a una ofrena floral a Felip V.

Jo no diria res perquè un peper desorientat anés a fer l'ofrena a títol individual, com molta gent anònima, però trobo insultant que hi vagi un partit anticatalà.

Em vol dir algú què passaria...

Si el proper Dia de la Hispanidad es presentés Esquerra a la Plaça dels Països Catalans davant dels falangistes?

I si la propera ofrena floral a Franco es presentés Esquerra al Valle de los Caidos davant de la tomba de Franco?

Jo us ho diré:

Els assistents d'Esquerra serien agredits i detinguts i sortirien a tots els mitjans de comunicació espanyols, carregant contra els separatistes radicals catalans.

S'inventarien una pila de barbaritats per criminalitzar-los... Recordeu l'encadenament davant de la seu de la COPE? Quina vergonya!

No ens enganyem, els pepers son els hereus directes del franquisme, encara en tenen membres al davant de les seves files (i més encara al darrera).

I els franquistes son els hereus indirectes de la unió imposada pels borbons, i dic indirectes per com Franco va imposar-se davant Joan de Borbó, legítim hereu.

Pepers, franquistes i borbons sempre han tingut un mateix objectiu: Una Grande y Libre. No és exagerar, és una evidència de la que ni se'n amaguen.

Tots entenen per Una Grande l'unionisme radical espanyol d'un estat igual a una única cultura, que no te altra objectiu que desfer-se de qualsevol altra.

Tots entenen per Libre la llibertat d'un estat de reprimir sense mesura qualsevol cosa que contradigui a Una Grande.

Soc de l'opinió que les ofrenes florals, cap, no haurien de ser actes partidistes. Amb una ofrena del President del Parlament ja estarien tots els partits representats.

S'evitarien els xiulets i es deixaria més espai al poble anònim que vol honorar sincerament als patriotes desapareguts, sense fotos.

Però l'insistència pepera no obeeix a cap acte de bona fe, de normalització o de ser políticament correctes, no ens enganyem, no te cap altre nom que el de provocació.

Avui celebren la Diada NACIONAL de Catalunya i demà el seu màxim representant declara que només hi ha UNA NACIÓ a Espanya. Se'n burlen de Catalunya i la nostra democràcia.

Qui insulta a qui?

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada