10 d’octubre del 2008

Apple Aperture & Final Cut World Tour

Apple Aperture & Final Cut World Tour

Ahir dijous 9 d'octubre es van celebrar els seminaris Apple Aperture & Final Cut World Tour i jo, macaire fidel, me les he empescat per assistir-hi i fer-ne una entrada.

Auditori AXA

El lloc de l'esdeveniment va ser l'Auditori AXA, a l'Avinguda Diagonal i es va fer una obertura i registre per cada seminari, un a dos quarts de deu i l'altre a les tres.

Presentació al seminari Aperture World Tour

A les deu va començar el seminari Aperture World Tour amb una presentació i demo d'Aperture 2, així com el testimoni d'un estudi de retoc fotogràfic.

Demo al seminari Aperture World Tour

Durant la demo es van repassar les característiques principals d'Aperture, així com les novetats de la present versió, destacant-ne els plugins de tercers.

Fluxe de treball al seminari Aperture World Tour

La descàrrega, catalogació i correcció de fotografies amb Aperture ha canviat el flux de treball de l'estudi convidat, malgrat reconèixer que retoquen amb Ps CS3.

Àrea de descans de l'Apple World Tour

A l'àrea de descans, que donava accés a l'auditori, hi havien taules amb begudes i taules amb expositors, accessibles abans, durant i després de cada seminari.

Presentació al seminari Final Cut World Tour

A les tres va començar el seminari Final Cut World Tour amb una presentació i demo de Final Cut Studio 2 i una altra presentació i demo de Final Cut Server.

Demo al seminari Final Cut World Tour

A les demos es van repassar les característiques principals de Final Cut Studio i Server, així com un projecte amb un flux de treball entre Hawaii i California.

Sorteig iPod al seminari Final Cut World Tour

Al final de cada seminari, si omplies i lliuraves un formulari, optaves al sorteig d'un iPod Nano (PRODUCT) RED de 8GB, edició especial exclusiva de l'Apple Store.

Roger a l'Apple World Tour

Després del registre d'Aperture em vaig trobar en Jordi, amb qui vaig seguir tota la jornada. Més tard, mentre esperàvem a entrar al seminari ens vam trobar en Toni.

Macworld Práctico Aperture

A cada registre et donaven el formulari pel sorteig de l'iPod i al registre d'Aperture també et donaven una Macworld Práctico Aperture 2.1.

L'Apple Aperture & Final Cut World Tour ha estat força bé, malgrat no ser tan espectacular com l'AdobeLive!, l'Adobe CS3 Series o fins i tot l'Apple Pro Series.

Dreceres relacionades a Facebook:
Àlbum Apple Aperture & Final Cut World Tour 2008


Entrades relacionades:
Adobe CS3 Series
Apple Pro Series Vs. AdobeLive!
Apple Pro Series

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada