30 de gener del 2008

Apple Pro Series Vs. AdobeLive!

Apple Vs. Adobe

Les comparacions sovint són odioses però de vegades es fan inevitables. Força gent m'ha preguntat sobre els seminaris d'Apple i d'Adobe i aquesta és la meva opinió.

Em baso en l'experiència viscuda a l'AdobeLive! 2006 (08-06-2006) i l'Apple Pro Series 2008 (22-01-2008) a Barcelona, ja que l'AdobeLive! 2007 va ser a Madrid.

Escenari principal de l'AdobeLive!

L'AdobeLive! es va celebrar al CCIB del Fòrum de Barcelona, durava tot el dia, hi havien moltes i variades classes mestres, fira d'expositors i... catifa vermella! Es celebra anualment.

Escenari principal de l'Apple Pro Series

L'Apple Pro Series es va celebrar a l'Hotel Hilton Barcelona, durava la meitat, hi havien nou classes mestres i uns quants expositors. Sembla* que es celebrarà més d'un cop l'any.

Àrea de descans de l'AdobeLive!

A l'àrea de descans de l'AdobeLive! hi havien taules amb menjar i begudes durant tota la jornada i donava accés a totes les sales i la fira d'expositors.

Àrea de descans de l'Apple Pro Series

A l'àrea de descans de l'Apple Pro Series hi havien taules amb menjar i begudes que s'esgotaven ràpid, taules amb expositors i donava accés a la sala principal.

El d'Adobe era més gran, amb més classes mestres, més expositors i més informació abans d'apuntar-te per internet. No calia apuntar-te a res in-situ.

El d'Apple era més petit, amb menys de tot i poca informació fins a darrer moment. Calia fer cua i apuntar-te in-situ a algunes classes amb overbooking.

Malgrat les diferències, dels dos se'n podia aprendre moltes coses, que és pel què s'hi va. Els seminaris estan destinats a professionals de tots els nivells.

Si Apple repeteix més d'un cop l'any i a la mateixa ciutat, encara que en faci a d'altres, podria superar Adobe que només es fa un cop l'any i a diferents ciutats.

*Al correu-e d'inscripció del seminari d'Apple "Pro Series: La unión hace la idea" s'acomiadaven esperant veure'ns al seminari "Pro Series: Mentes Creativas", esperem a Bcn.

Entrades relacionades:
Apple Aperture & Final Cut World Tour
Adobe CS3 Seminars
Apple Pro Series

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada