13 de gener de 2013

Vacances de Nadal 2012

El regal més gros de Reis

Ah! Les vacances de Nadal han passat volant i ja hem tornat a la normalitat. Bé, en el meu cas això no és del tot cert, ja he complert tres dels propòsits de Cap d'Any!

He començat per un parell de coses petites que tenia pendents i volia enllestir d'una vegada, després m'he posat a començar a fer les grans i una ja està feta.

A veure si començant l'any amb empenta i optimisme, les coses milloren. No em queixo, sempre podrien haver estat pitjors... Hem sobreviscut a una altra Fí del Món!

El Nadal ha passat amb els àpats familiars pertinents, com ha de ser. No entenc als que no els hi agrada. A mi m'agraden les tradicions, poder-les seguir i ser-hi tots.

I els regals? A qui no li agraden els regals? Fer-los i que te'ls facin. És ben cert que en aquests temps de crisi no podem fer-ne tants com voldríem però és maco.

En el meu cas, Ses Majestats els Reis Mags d'Orient han tingut l'amabilitat de portar-me un regal ben gros que feia molt que esperava per treballar, un iMac i5 27".

En general el 2012 tampoc ha estat un bon any. Quants anys fa que dura la crisi i que ens diuen que el següent serà el darrer? Almenys ara sembla que ho tenim clar...

Espero que hàgiu tingut unes Bones Festes, en companyia dels que us estimeu, amb regals i que tingueu un Feliç Any Nou amb molta salut i força el canut!

Feliç 2013! : )

Entrades relacionades:
Vacances de Nadal 2016
Vacances de Nadal 2015
Vacances de Nadal 2014
Vacances de Nadal 2013
Vacances de Nadal 2011
Vacances de Nadal 2010
Vacances de Nadal 2009
Vacances de Nadal 2008
Vacances de Nadal 2007
Vacances de Nadal 2006

Cap comentari:

Publica un comentari