10 de gener de 2010

Vacances de Nadal 2009

Regals de Reis

S'han acabat les vacances de Nadal i ara toca tornar a la rutina... He dit rutina? Sona taaant avorrit! De cap manera! Enguany no! Primer propòsit: Fora rutina!

Dels grans propòsits que m'he fet ja n'he aconseguit acomplir dos: El 2001 vaig deixar de fumar i el 2009 de picar. El segon vici el vaig adquirir deixant el primer.

Ara que estic animat per assolir amb èxit el propòsit de l'any passat, el més difícil i sense adquirir cap vici nou, em proposo sortir de la rutina de gairebé una dècada.

El 2008 va ser un any econòmicament dolent i el 2009 ho ha continuat sent a pitjor però almenys he aconseguit tancar l'any tancant tots els projectes pendents. Visca!

Nadala 2009

El 2009 ha estat l'any de la remuntada esportiva amb el Barça d'en Guardiola i la Catalunya d'en Cruyff i social amb els referèndums per la independència.

El 2010 pot ser l'any de la remuntada econòmica i política amb una participació contundent que ens porti un lideratge ferm cap a un horitzó clar i lluny de la crisi.

Així doncs, espero finalitzar el cop de timó iniciat durant l'any passat, acabant de superar totes les tempestes, per a encarar amb nova empremta i il·lusió un nou rumb.

Espero que hàgiu passat unes Bones Festes, amb regals i en companyia dels que us estimeu i que tingueu un Feliç Any Nou amb molta salut, calers i gresca!

Feliç 2010! : )

Entrades relacionades:
Vacances de Nadal 2016
Vacances de Nadal 2015
Vacances de Nadal 2014
Vacances de Nadal 2013
Vacances de Nadal 2012
Vacances de Nadal 2011
Vacances de Nadal 2010
Vacances de Nadal 2008
Vacances de Nadal 2007
Vacances de Nadal 2006

4 comentaris:

 1. Així m'agrada! Optimisme!
  Espero que es compleixin els teus bons propòsits.
  Salut.

  ResponSuprimeix
 2. Vaig tard, però vas bé company, vas bé... El meu propòsit de l'any passat va ser recuperar la meva talla de sempre i encara hi treballo, però he progressat. Qui sap? Potser podrem aconseguir tot el que ens proposem si és amb fermesa i coherència

  ResponSuprimeix
 3. Hola Andrea! Jo no em capfico amb cap xifra, el que compta és trobar-te bé amb tu mateix/a. Amb fermesa i coherència ho podem assolir tot! Petonets : )

  ResponSuprimeix