26 de febrer del 2015

Dreadful© BCN HIP HOP Versió 3.0

Dreadful© BCN HIP HOP Versió 3.0

Ahir, dimecres 25 de febrer, poc més de cinc anys després d'aquesta entrada, vaig estrenar el Dreadful© BCN HIP HOP Versió 3.0 amb vella il·lusió i ganes renovades, en motiu del 5è Aniversari del bloc.

El disseny del bloc és una nova modificació i adaptació de la plantilla de Blogger Picture Window de Josh Peterson. La part que més toco sempre és la imatge, del codi aquest cop no he tocat res, tret dels gadgets.

Alguns canvis de la imatge es deuen a la unificació d'estil que estic fent a la meva presència a internet, que ben aviat es començarà a notar. Falten alguns detalls, que apareixeran a mida que avanci el projecte.

La novetat més important és que finalment he publicat les pestanyes on explico sobradament tot el projecte creatiu de llarga durada en curs i que consta d'un llibre, un documental i el bloc.

També he estrenat Pàgina de Facebook, que trobareu a la barra lateral, d'on n'he retirat l'àlbum de Picasa i molts enllaços innecessaris, així com escurçat les etiquetes visibles, tot ben compactat i endreçat.

Segueixo complint el full de ruta del bloc de hip hop i, mirat en perspectiva, del projecte en general, malgrat que de vegades sembla que tot vagi molt a poc a poc, en realitat tot avança i en múltiples fronts.

A la propera versió més! Per molts anys! : )

Nota:
A veure si feu M'agrada a la
Pàgina de Facebook! ; P


Entrades relacionades:
Dreadful© BCN HIP HOP Versió 6.0
Dreadful© BCN HIP HOP Versió 5.0 - 10 Anys!
Dreadful© BCN HIP HOP Versió 4.0
Dreadful© BCN HIP HOP Versió 3.0
Dreadful© BCN HIP HOP Versió 2.0
Dreadful© BCN HIP HOP (Versió 1.0)


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada