24 de gener del 2010

Dreadful® BCN HIP HOP

Dreadful® BCN HIP HOP

Ahir, dissabte 23 de gener prop de mitjanit, vaig saltar la tanca de les cotxeres blocaires i vaig estrenar el bloc Dreadful® BCN HIP HOP maquejant-me una primera entrada de presentació amb un munt d'il·lusió.

El títol del bloc ja dona una idea força clara del tema d'aquest i el subtítol La meva història del hip hop a Barcelona l'arrodoneix però, per saber millor de què anirà tot plegat, recomano llegir l'esmentada entrada.

El disseny del bloc és una modificació i adaptació de la plantilla de Blogger TicTac de Dan Cederholm. Després de rumiar-ho bé, tractant-se d'un bloc personal, he tirat per aquesta via, predominant i més pràctica.

La imatge principal del bloc és una capçalera (el fons fotogràfic del qual aniré canviant aproximadament cada mes), les fotografies de les entrades que aniré publicant, el motiu de les gotes de pintura i el peu de bloc.

Les funcions que he inclòs a dia d'avui són les que he estat provant a la propera versió d'aquest bloc: Més eines per a enviar, afegir, compartir i opinar de Blogger i AddThis i els gadgets de traducció i cerca dins del bloc de Google.

Captura del Dreadful® BCN HIP HOP

Normalment no explico què volen dir (quan volen dir quelcom) les fotos que publico a Internet però en aquest cas, donat que és el darrer cop que parlo de hip hop en aquest bloc, en faré una excepció i us ho explicaré.

A la imatge de capçalera hi apareix una fotografia presa sota el Pont de Calatrava, avui en obres pel TAV però fins als vuitanta un límit fronterer entre barris, tribus urbanes, ètnies i classes socials: La Perona.

Aquesta fotografia, graffitis a part, simbolitza l'evolució. Un dia el nostre grup de break ballava fins als llindars d'aquesta frontera infranquejable i avui no només hi podem fer fotos sinó que un de nosaltres hi viu al costat.

A la primera foto de la primera entrada de presentació hi surto jo, assegut en un banc de l'andana de l'estació de Bac de Roda (a tocar de l'esmentat Pont de Calatrava), esperant un metro que està a punt d'arribar.

Aquesta fotografia, a banda de servir per a presentar-me a qui no em coneix, simbolitza el començament d'un viatge. Aquest nou bloc és com un viatge, el trajecte del qual no se ni quina destinació ni quina duració tindrà.

El Dreadful® BCN HIP HOP ja està en marxa!

Feia molt de temps que volia començar aquest nou bloc i no trobo millor moment per fer-ho que ara, en motiu el 25è Aniversari dels Electro Breakers, cinc anys després de la retrobada del grup i reenganxament al hip hop.

Bé, el Dreadful® BCN HIP HOP ja està en marxa! i, tot i que hi podeu pujar i baixar a qualsevol estació, si no us voleu perdre cap detall millor que us hi apunteu de seguida. Tothom a bord? Que no se't escapi el tren! : )

Nota: Com ja vaig anunciar dimecres, a partir d'ara ja no escriuré més sobre hip hop en aquest bloc, aquesta és la darrera entrada d'aquest tema, però sí publicaré les notificacions de les noves entrades al nou bloc.

Entrades relacionades:
Dreadful© BCN HIP HOP Versió 6.0
Dreadful© BCN HIP HOP Versió 5.0 - 10 Anys!
Dreadful© BCN HIP HOP Versió 4.0
Dreadful© BCN HIP HOP Versió 3.0
Dreadful© BCN HIP HOP Versió 2.0
Dreadful© BCN HIP HOP (Versió 1.0)


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada