6 de setembre del 2006

El final de les vacances

El final de les vacances ja és aquí. Dilluns nit vaig arribar del viatge a Londres i amb el dimarts no n'he tingut prou per recuperar-me de les llargues caminades que vaig començar el 19 d'agost però avui dimecres ja em sento millor i ja he començat a posar-me al dia.

Les vacances han anat de conya, primer amb els meus pares pels Països Catalans i després amb el meu vell amic Beat per la Gran Bretanya. Caminar, visitar, fer fotos i tornar a començar... Ja no tinc peus, tinc munyons i torno escurat però l'esforç ha valgut la pena!

Mentre la vida sense internet ha anat de conya, la vida amb internet ha donat uns quants girs. Sembla ser que han tornat a haver daltabaixos a Textamerica i el meu amic Maurits ha saltat de l'equip, fins al funt d'esborra-li tots els comptes... No en trec l'entrellat.

S'acosta la Diada Nacional de Catalunya, l'Hipnotik Festival, la meva petita Festa d'Aniversari i novetats web! A tota pastilla! : D

2 comentaris:

  1. es de la veritat Roger...
    He saltat TA ...
    Espero que podem parlar molt aviat

    ResponElimina
  2. Espero que no tinguis problemes per compendre el post en català, no tinc gaire cura gramatical, ja que normalment postejo des d'un Widget.

    Jo també espero fer un xatet amb tu ben aviat, i ara que ja coneixes el meu bloc "secret", ja saps on escric part del que penso... ; )

    ResponElimina