1 d’octubre del 2006

Refrigeri - Tertúlia d'ERC

Ahir nit vaig assistir al Refrigeri - Tertúlia d'ERC del Barcelonès Nord celebrat a Can Cabanyes, a la ciutat de Badalona, amb la compareixença d'en Joan Puigcercós.

Aquest és el nou format d'ERC, Esquerra t'escolta, per contactar amb la societat real i corregir els errors del passat, escoltant tant militats com simpatitzants...

Els assistents, repartits en 14 taules amb un representant del partit a cada taula, vam fer tertúlies on s'anaven apuntant tots els suggeriments i queixes.

Al final, cada representant va exposar resumidament el que es va recollir a cada taula i en acabat en Puigcercós va comentar els objectius d'aquesta precampanya.

Abans d'acomiadar-nos, es van repartir fulls d'inscripció per col·laborar a la campanya i per comprar entrades del proper partit de la selecció nacional: Catalunya - Euskadi!

La meva opinió és molt positiva. Vam dir moltes coses que pensem però normalment queden en no res. Esquerra t'escolta. Em sento orgullós de votar-los i recolzar-los.

És l'unic partit que reconeix els seus errors, n'apren i posa mitjans per corregir-los, assumeix responsabilitats, compleix el que promet i no enganya ningú.

Som com som.

2 comentaris:

  1. Per més informació sobre això de l'orgull de ser d'erc, La 27 Divisió

    ResponElimina
  2. Ja he visitat el teu bloc. Primer des del CONFIDENCIALCAT2 i després des d'aquí.

    Em sento orgullós de votar-los i recolzar-los, de ser d'ERC no em puc sentir, ja que no milito a cap partit. No sóc politòleg, ni polític, ni tan sols aquest és un bloc de política. Els recolzo i prou. Sóc com sóc.

    Respecte a l'Estatut, va ser difícil però les posicions previes al NO, no van ser mai la oficial, sempre es va dir que eren opcions que s'estaven discutint i que la decisió final la tindria la militància.

    Dels errors se'n pot aprendre, ESQUERRA T'ESCOLTA n'es un clar exemple: Escoltar a tothom i no donar l'opció oficial fins a tenir-la ben clara. Cap dels altres partits reconeix cap error ni posa cap solució.

    ResponElimina