25 d’agost del 2007

Vacances endarrerides

Enguany la feina i el temps m'han jugat una mala passada, m'he quedat sense reserves de baix cost i la pluja ha fet que endarrereixi les vacances fora de Bcn.

Així doncs, mentre passen els dies a ciutat, continuen les rutines estiuenques com les obres del metro o l'aturada elèctrica de tres quarts d'hora abans d'ahir.

Per fer alguna cosa de profit, aquesta setmana he estat ajudant a fer un trasllat i la meva manca d'exercici m'ha deixat desllomat però ajudar sempre et fa sentir bé.

La setmana vinent, si tot va bé, marxo i seré fora de Barcelona, pel nord dels Països Catalans, ruta encara per tancar espero que demà... ja postejaré al moblog.

Bé, no postejaré més per aquí fins que torni però que em podeu seguir les petges pel moblog i el mòbil, així que...

Fins al setembre! : D

6 comentaris:

  1. Jejejeje! L'esquena xiquet!! l'esquenaaaa!!! m'en recorde quan vaig traslladar els mobles de ca la meua xicona fins a l'actual... bufffffffff!!!

    Bueno, per lo demés pasho be ;-)

    ResponElimina
  2. Doncs ja saps de què et parlo!

    Bé, demà marxo cap als Pirineus, començaré la setmana per Andorra i l'acabaré per Catalunya Nord.

    A reveure! : )

    ResponElimina
  3. Que tinguis bones vacances i poca pluja

    Salut!

    ResponElimina
  4. Vés amb compte amb el cotxe i que gaudeixis de les teves vacances!

    ResponElimina
  5. tomàs: Les vacances han estat genials i la poca pluja que he tingut ha estat en moments que no importava, al marxar d'un lloc o al tornar a l'hotel. Gràcies! : )

    ResponElimina
  6. martiks: Les vacances han estat una passada i les carreteres no eren tan difícils com semblaven, de totes maneres, un cop a les capitals tenia el cotxe a l'hotel i els viatges per pobles contractats. Gràcies! : )

    ResponElimina