17 de setembre del 2007

Hipnotik Festival 2007

Ahir diumenge va ser l'Hipnotik Festival 2007 a Barcelona i, com no podia ser d'altra manera, els Electro Breakers hi vam assistir.

Ja és el sisè esdeveniment hip hop al que assistim des que fa un parell d'anys i escaig ens vam decidir assistir al primer.

Ja reconeixem als emcees, deejays i participants que es presenten regularment, així com a distingir la originalitat i dificultat de moviments.

Com a bons veterans, no hi vam participar però ens ho vam passar de conya i he de dir que l'organització millora cada cop més.

Una passada, tot i que ens vam centrar en el break, tant el graffiteig dels escriptors com el freestyleig dels emcees ens va enganxar.

At Versaris, que rapegen de conya i EN CATALÀ, crec que els vaig descobrir en un concert del Canal 33 i va ser la meva sorpresa al festival.

El Chojin, què dir d'aquest geni de la paraula, el vaig descobrir ja fa anys amb Lola i he de dir que en concert és brutal.

El C3bar també va estar bé, tot i que només ens hi vam passar de gairell, així com per la zona de videojocs.

Sempre hi han coses que es poden millorar i Sonarcam te dos punts negatius: el català als fulletons i web (gairebé nul) i els horaris (o errors o retards o ambdós).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada