26 de novembre de 2008

Sony Curs Introducció a la fotografia digital reflex

Sony Curs Introducció a la fotografia digital reflex

Dissabte 15 de novembre vaig assistir al Curs Introducció a la fotografia digital de Sony per a clients de càmeres Alpha. Així que ara aprofito per fer-ne una entrada.

Oficines de Sony

El lloc de l'esdeveniment va ser una de les sales de conferències de les oficines de Sony, a l'Avinguda Diagonal i es va fer l'obertura i registre aproximadament a les deu.

Un instant durant el curs

El curs va teòric i pràctic, va repassar conceptes bàsics sobre exposició, control de diafragma, de velocitat d'obturació i els menús de la càmera.

Àrea de descans de Sony

A l'àrea de descans hi havia una barra de bar amb begudes i taules amb pastes. Un bon moment per xerrar, tafanejar una mica i fer algunes fotos amb el mòbil.

Un instant durant el curs

El curs el va impartir en Fabio Ragone, un fotògraf freelance d'origen italià que ho va fer molt bé. Al final va passar el correu-e per si teníem més preguntes.

Objectius Sony

Un requisit per assistir al curs era portar la nostra Alpha, però al finalitzar el curs ens van deixar agafar i provar diferents tipus d'objectius Sony amb les nostres càmeres.

Kit del curs

Un cop asseguts a les taules i feta la presentació, ens van donar un bloc de notes Sony i un bolígraf Sony Alfa per si volíem prendre apunts.

El curs de Sony va estar força bé, tot i ser d'un nivell bàsic, no conec millor manera de començar a fer servir un aparell nou que de la mà d'un professional i gratis!

Dreceres relacionades a Facebook:
Àlbum Sony Curs Introducció a la fotografia digital reflex

Entrades relacionades:
Sony DSLR-A350X

2 comentaris:

 1. That seems to have been a good course.
  The bloc de notes Sony you mention is not a Sony Notebook is it ?
  ;-D
  Google's translation is almost flawless nowadays.

  ResponElimina
 2. Yes, it was a basic course but it was great to know the basics on how to use the new DSLR. Now gotta practice!

  Sure, it wasn't a Sony Vaio! It would be an amazing kit, even thought I would prefer an Apple MacBook... ; )

  ResponElimina