1 de febrer de 2009

Roba fricandona

Roger lluint roba fricandona

Ara que som en plena època de rebaixes i després de comprovar que no trobem el que ens agrada o que ho trobem però no hi ha el nostre color o la nostra talla o que està al mateix preu com a avanç de temporada, escric aquesta entrada sobre roba fricandona.

De roba fricandona en podeu trobar de tots els gustos i preus però jo em centraré en roba política i tecnològica comprada per Internet. En primer lloc us parlaré de botigues en línia on ja hi he comprat i en segon lloc de les que encara no hi he comprat.

Botiga Esquerra

La primera botiga en línia on he comprat roba fricandona va ser la Botiga Esquerra on, encara que no sigueu votants, simpatitzants o militants d'ERC, hi podeu trobar roba sobre Catalunya, els Països Catalans i la nostra cultura. Votis qui votis, una estelada és una estelada!

Samarreta Independència

En aquesta botiga hi he comprat samarretes, estelades, música i un pin. Algunes de les samarretes que venen no les he vistes a cap altra botiga en línia. Els preus són adequats i el lliurament és puntual. Pels patriotes dels PPCC, votants, simpatitzants i militants.

Productes de la terra

La segona botiga en línia on he comprat, i on hi segueixo comprant de tant en tant, és Productes de la terra, gestionada per avellanadigital.com, els mateixos que gestionen la Botiga d'Esquerra. Hi podeu trobar roba sobre Catalunya, els Països Catalans i la nostra cultura.

Samarreta Segadors

En aquesta botiga hi he comprat força samarretes però hi venen de tot. Alguns dissenys requereixen molta cura al rentar-los però són tan barats que no tindreu cap disgust si la cagueu. Els preus són barats, sobretot les ofertes, i el lliurament és puntual. Pels patriotes dels PPCC.

Mozilla Store

La tercera botiga en línia on he comprat és la Mozilla Store. Hi podeu trobar roba sobre el navegador i d'altra programari de codi obert de Mozilla. Amb cada compra que realitzeu, a més d'obtenir els productes seleccionats, estareu col·laborant econòmicament amb la causa.

Samarreta Firefox

En aquesta botiga hi he comprat una samarreta i una gorra del Firefox però hi venen de tot. Els preus no són cars però el canvi de la Lliura i, sobretot, les despeses d'enviament l'encareixen molt. Lliurament bastant puntual. Pels fans de Mozilla.

Google Store

La quarta botiga en línia on he comprat és la Google Store. Hi podeu trobar roba sobre el cercador i d'altres serveis i programari gratuït de Google. La Google Store està gestionada per Merchandise Mania, els mateixos que gestionen la Mozilla Store.

Samarreta Google

En aquesta botiga hi he comprat una samarreta de Blogger i una samarreta i gorra de Google però hi venen de tot. Els preus no són cars però el canvi de la Lliura i, sobretot, les despeses d'enviament l'encareixen molt. Lliurament bastant puntual. Pels fans de Google.

The Missing Bite

La primera botiga en línia on no he comprat però m'agradaria comprar-hi és The Missing Bite. Hi podeu trobar marxandatge no oficial sobre Apple i alguns dels seus productes mes historics. Des del logo d'Apple fins als coneguts slogans dels anuncis.

Gorra Apple

En aquesta botiga hi venen de tot però "Think different", "I think, therefore iMac", "Once You Go Mac, You'll Never Go Back" o la clàssica poma blanca sobre fons negre, són tota una temptació pels macaires més orgullosos! Es l'unica manera d'aconseguir-les si no treballeu per Apple.

Insanely Great Tees

La segona botiga en línia on no he comprat és Insanely Great Tees. Hi podeu trobar roba macaire amb dissenys molt originals. Des de les samarretes sortejades a mossegalapoma.cat (segueixo intentant a veure si em toca...) fins als actuals 30 anys d'Apple.

Samarreta Heart

En aquesta botiga només hi venen samarretes però amb frases com "Steve Jobs for President", "I'm a Mac" o "640K ought to be enough for anybody - Bill Gates 1981", són tota una temptació pels macaires més fricandons! Si no teniu sort amb els sortejos, podeu omplir el carretó.

ThinkGeek

La tercera botiga en línia on no he comprat és ThinkGeek. Com el nom indica, hi podeu trobar roba geek amb dissenys molt divertits. Des de samarretes detectores de Wi-Fi fins a tot tipus de símbols i expressions populars d'Internet.

Samarreta I'm tweeting this

En aquesta botiga hi venen de tot però amb frases com "I see dead pixels", "No, I will not fix your computer" o "I'm tweeting this", es fa difícil no trobar alguna que s'adigui a l'estil de vida geek més fricandó! Manquen referències macaires, no gasteu el Mighty Mouse cercant-les.

Speck

La quarta botiga en línia on no he comprat és Speck. Com parlem de roba fricandona, que més fricandó que vestir els nostres macs? Hi podeu trobar fundes i bosses amb dissenys molt atractius. Des de les més fines fins a les més protectores, per a iMacs, MacBooks, iPods i iPhones.

SeeThru iMac Aqua

De fundes per portàtils n'hem vist moltes però algun cop heu vist un iMac blau? Un MacBook vermell? Fundes que mantenen la lluentor de l'alumini, el logo d'Apple i els ports i ventilació lliures però protegits i personalitzats amb els nostres colors preferits.

Bé, espero que hi trobeu alguna cosa que us hagi tocat el cor fricandó que tots portem a dins i que estigui prou bé de preu com per poder matar el cuquet de les rebaixes sense comprar compulsivament en aquests temps de crisi.
: )

2 comentaris:

  1. jejejeje... Algun dia em comprare la samarreta de la pantalla blava!!! XD

    ResponElimina
  2. A ThinkGeek trobaràs moltes samarretes que et van de conya amb la teva feina. Llàstima que no conec una ThinkDesign perquè també hi han bones frases... x'D

    ResponElimina