13 de juliol del 2009

Exposició Julia Silva

Exposició Julia Silva

El passat divendres 10 de juliol vaig anar a la inauguració de l'Exposició de Julia Silva a la Sala d'Exposicions Infant Pere de L'Hospitalet de l'Infant, Tarragona.

L'Exposició és una retrospectiva multi-disciplinar de l'obra de l'artista Julia Silva, dividida en tres seccions, una per disciplina, sent aquestes pintura, ceràmica i fotografia.

Pintura

L'obra pictòrica exposada és un recorregut pels diferents estils formatius de l'autora, les diferents etapes de la seva evolució fins al darrer estat, punt actual on es troba.

Ceràmica

L'obra ceràmica exposada és una mostra del treball que l'autora va realitzar durant un període de temps, fins arribar al punt on l'autora va canviar de disciplina.

Fotografia

L'obra fotogràfica exposada és un recorregut per alguns dels seus treballs més destacats, molts d'ells premiats, en els estils paisatgístic i macro-fotografia de fauna i flora.

Julia Silva

Julia Silva comença a desenvolupar les seves aptituds artístiques coincidint amb el seu trasllat a Tarragona, formant-se, creant i exposant activament des d'aleshores.

Julia Silva darrerament s'ha centrat en la fotografia i en pocs anys ha exposat a totes les sales de les localitats on treballa més freqüentment i ha obtingut diversos premis.

Exposició Julia Silva

Julia Silva és a més la meva cosina, a la que dedico aquesta entrada per engrescar-la i animar tothom que ho desitgi i pugui acostar-se a visitar la seva exposició.

Exposició Julia Silva

Sala d'Exposicions Infant Pere
10 a 24 de juliol, dilluns a divendres, 18:30 a 20:30
Plaça del Pou 11. 43890 L'Hospitalet de l'Infant

(Per a més detalls visiteu l'esdeveniment a Facebook)


Enllaços relacionats a Facebook:
Perfil Julia Silva
Esdeveniment Exposició Julia Silva
Àlbum Exposició Julia Silva

4 comentaris:

  1. Hola Roger,has hecho un buen trabajo,te estoy muy agradecida, una abraçada.

    ResponElimina
  2. A veure si s'anima més gent a visitar l'exposició!

    Petonets : )

    ResponElimina
  3. Estuve en esa esposicion y desde aqui quiero como amigo de Julia que el camino sea muy largo pues esa madera que tiene tanto en las facetas que toca sean llo mas fructiferas
    Un amigo tanto en pintura como en fotografia
    Ramón Casadó

    ResponElimina