13 de desembre de 2011

Blautel 4-OK iPack 4 IPBUM1

Blautel 4-OK iPack 4 IPBUM1

El passat 4 de novembre em vaig comprar un Blautel 4-OK iPack 4 IPBUM1 al Digital Factory Màgic Badalona que inclou 3 bumpers + 1 protector de pantalla per iPhone 4.

Contingut Blautel 4-OK iPack 4 IPBUM1

La caixa de l'iPack 4 IPBUM1 conté tres bumpers, un protector de pantalla, una camussa per netejar la pantalla i les instruccions per a col·locar el protector.

Bumper transparent del Blautel 4-OK iPack 4 IPBUM1

Els bumpers del Blautel 4-OK iPack 4 IPBUM1 són translúcids i dels colors lila, transparent i blau, tenint els laterals puntejats per a una millor subjecció.

Bumper blau del Blautel 4-OK iPack 4 IPBUM1

Els bumpers cobreixen els laterals de l'iPhone a excepció de les obertures per accedir als botons i connectors, necessàries per al correcte funcionament de l'aparell.

Bumper lila del Blautel 4-OK iPack 4 IPBUM1

Els bumpers estan fets de plàstic tou, prou tou perquè les parts que entren en contacte amb superfícies no rellisquin i prou rígid per parar cops en cas de caure.

Obertures bumper lila del Blautel 4-OK iPack 4 IPBUM1

Els bumpers disposen de quatre obertures, una lateral, dues superiors i una inferior, que coincideixen amb els botons, connectors, altaveu i micròfon de l'aparell.

Obertures bumper lila del Blautel 4-OK iPack 4 IPBUM1

Els bumpers deixen les dues cares de l'iPhone al descobert, permetent veure per un costat la pantalla i per l'altre la càmera, el flaix, el logotip, el nom i les dades.

Dors bumper lila del Blautel 4-OK iPack 4 IPBUM1

Els bumpers no costen gens de col·locar, només cal posar-los al voltant de l'iPhone, tenint cura que els orificis coincideixin amb els botons de l'aparell.

Així doncs, quan deixem l'iPhone amb un bumper sobre una superfície plana, l'aparell no la toca i si està inclinada, queda frenat i si cau, amortit.

El protector de pantalla encara no l'he provat. Potser el reservaré per alguna sessió de fotos o vídeo de muntanya, platja o dunes, on es pugui ratllar la pantalla.

Si bé és ben cert que vaig quedar molt content de l'Apple Bumper, que em va durar tot un any, un cop trencat em venia de gust provar quelcom diferent.

La diferència més gran entre aquests bumpers és que els de Blautel només tenen una peça d'un plàstic i el d'Apple en te dues de dos plàstics i botons metàl·lics.

Acostumat als botons del bumper d'Apple, amb els bumpers de Blautel a vegades costa una mica accedir-hi intuïtivament però és qüestió d'acostumar-s'hi.

El plàstic tou del bumper d'Apple és més tou i més antilliscant que els de Blautel però ho són prou com per no relliscar en circumstàncies normals.

El plàstic tou del bumper d'Apple necessita parts de plàstic dur però als de Blautel és prou dur com per parar els cops i caigudes en circumstàncies normals.

Els bumpers de Blautel no són tan perfectes com el d'Apple però fan la seva feina, semblen més resistents, són molt guapos i en tenim tres pel preu d'un.

Blautel és una empresa catalana de Montcada i Reixac, Barcelona, que disposa d'un ampli catàleg d'accessoris per a l'iPhone i d'altres dispositius mòbils.

Espero que aquests em durin fins a l'iPhone 5! ; D

Nota: Tots els accessoris per a l'iPhone 4 són compatibles amb l'iPhone 4S, ja que només és una versió actualitzada del mateix aparell i no un de diferent. Les diferències entre els dos aparells només són internes i no externes.

Entrades relacionades:
Apple iPhone 4 i Apple Bumper

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada