25 d’octubre del 2007

Ja és aquí!

Ja és aquí el nou Mac OS X Leopard!

Segons la mateixa Apple (24-10-07):

"Esdeveniments de llançament de Leopard. Sigues el primer en gaudir del Mac OS X Leopard!

Amb més de 300 noves i innovadores prestacions, Leopard és la versió de Mac OS X més impressionant fins a la data. Leopard es posarà a la venda en alguns llocs selectes a tot l'Estat a les 18:00 pm del divendres 26 d'octubre. Uneix-te a aquest esdeveniment especial de llançament al distribuïdor més proper."


Així doncs, és possible (tot i que no confimat) que demà mateix, tinguin el Leopard a l'Apple Shop de la fnac El Triangle, per poder provar-lo i/o comprar-lo.

De totes maneres, és segur (i confirmat) que divendres 26 presentaran el Leopard a Microgestió i que dissabte 27 faran un seminari o 'CampusMac Session'.

Així doncs, si voleu assistir al seminari heu de reservar plaça per telèfon i si voleu comprar el Leopard el podeu reservar per correu-e. Les dades apareixen a la invitació.

Sembla ser que el seminari serà molt participatiu i que (de manera no oficial) es continuarà la jornada Leopard fora de la botiga, compartint dinar i tarda macquera.

Nota: Blocaires com en Tomàs o en Labòria, reconeguts macquers, probablement hi seran presents i segurament publicaran cròniques sobre l'esdeveniment.

2 comentaris:

  1. Ja he llegit en molts llocs que parlen del Leopard... Ja ens contaras com funciona, mes que res perque ha despertat la meua curiositat...


    Salutacions! ;-)

    ResponElimina
  2. T'asseguro que l'actual Tiger ja és superior al Vista però el Leopard... ja tinc ganes de provar-lo! Tot i això, m'hauré d'esperar una mica perquè necessito fer espai al disc dur, vull comprar-ne un altre d'extern per a la Màquina del Temps i em vull assegurar que funcionarà correctament amb un G5. Ja t'avisaré.

    Figlio, il padrino vuole parlare con te di Sicilia, capisci? ; )

    ResponElimina