6 de març del 2008

Adobe CS3 Seminars: Licencia para crear

Adobe CS3 Seminars: Licencia para crear

Ahir dimecres 5 de març es va celebrar el seminari Adobe CS3 Seminars: Licencia para crear i jo, aplicat que sóc, me les vaig empescar per assistir-hi i fer-ne una entrada.

Entrada a l'Auditori AXA

El lloc de l'esdeveniment va ser l'Auditori AXA, a l'Avinguda Diagonal i l'obertura (sense registre) es podia fer abans de dos quarts de deu del matí.

Inici del seminari CS3

A dos quarts de deu va començar el seminari amb Els Reptes del Creatiu Professional, seguit del Fluxe de treball en un estudi de disseny amb CS3 Design Premium.

Toni Sellés, fundador de Vasava

A les onze va començar Ahir, avui i demà en el disseny gràfic: Reptes i oportunitats per Toni Sellés, fundador de Vasava, un repàs a la història del reconegut estudi.

Un instant del seminari CS3

Després del Coffee Break d'un quart d'hora, a les dotze va començar Més possibilitats per a la creació de webs interactives amb CS3 Web Premium.

Tomàs i Dreadful

Aquest cop vaig quedar prèviament amb alguns amics i així vam poder asseure plegats, com en Tomàs, que no es va voler perdre el CS3 Web Premium.

Professor d'Elisava

A la una del migdia va començar Preparant als creatius del futur amb un vídeo promocinal d'Elisava que va continuar amb la xerrada d'un professor de l'escola.

Un instant del seminari CS3

Després de dinar, a un quart de quatre va començar Creativitat en vídeo d'alta qualitat. Munta la teva pròpia TV a la web amb CS3 Production Premium.

Adobe tv

Adobe tv va ser una mostra de televisió a la web que va servir per tancar les classes mestres de Creative Suite 3 impartides al llarg de la jornada.

Taula de creatius

A un quart de cinc va començar la Taula de creatius. Tendències, reptes, innovacions, futur amb creatius de Vasava, DMSTK, Elisava, Inusual i Herraiz-soto.

Un instant del seminari CS3

Finalment, a dos quarts de sis va començar Noves tecnologies d'Adobe - Flash, Flex, AIR: Noves formes d'arribar als teus clients (Madeinflex).

Segma i Dreadful

Amb en Segma (amic i col·laborador) vam anar al seminari plegats i vam tornar-hi per provar algunes tècniques del seminari i posar-nos una mica al dia.

Kit del seminari CS3

Només entrar a l'auditori ens van donar el kit: Una bossa de roba amb una llibreta, un bolígraf, un formulari i fulletons d'Adobe i un llibret promocional d'Elisava.

L'Adobe CS3 Seminars ha estat genial, malgrat no ser tan espectacular com un AdobeLive!, semblant a l'Apple Pro Series (ja comparats en una entrada prèvia).

Dreceres a les entrades del seminari publicades:
Tomàs i Roger.


Dreceres relacionades a Facebook:
Àlbum Adobe CS3 Seminars 2008


Entrades relacionades:
Apple Aperture & Final Cut World Tour
Apple Pro Series Vs. AdobeLive!
Apple Pro Series


Nota: Properament publicaré una entrada sobre l'actualització del meu iMac G5 1,8GHz.

2 comentaris:

  1. Che!! que interesant! Sempre esta be apendre coses noves :-) i mes a la teva profesió!

    ResponElimina
  2. Sí noi, molt interessant. No es pot estar en tot però s'ha d'intentar estar el màxim al dia per no quedar obsolet. Com diu la dita:

    "Qui fa el que pot no està obligat a més"! ; )

    ResponElimina