23 de maig del 2009

YES WE CAT

YES WE CAT

Dijous a mitjanit va ser el tret de sortida de les eleccions europees, la nit que tots els partits inicien la campanya electoral amb la tradicional penjada de cartell.

Les europees són les que tenen menys participació i després del desgast polític que ha patit la societat catalana els darrers anys, ja veurem com acabaran...

Amb tantes il·lusions, eleccions, traïcions, promeses, protestes i decepcions, es fa difícil animar la gent a votar però no fer-ho és donar via lliure als (ir)responsables.

Si no votem, no ens estranyem si partits unionistes radicals guanyen protagonisme o si temes que ens afecten directament són rebutjats al Parlament Europeu.

Suport a Esquerra

Els que em coneixeu sabeu que dono suport a Esquerra. No és perquè sigui militant, només sóc simpatitzant, sinó perquè és l'únic partit català, republicà i d'esquerres.

Per a mi el partit està per sobre dels dirigents, dels que prefereixen el desgast que l'alternativa, de les pugnes pel poder, dels que abandonen enlloc de redreçar...

No m'agraden els descuits a l'esquerra independentista (corrents interns), ni les clucades d'ull al centre sobiranista (convergents). Volem vots però no així.

No hauríem de mirar cap als convergents sinó cap al milió d'independentistes de la manifestació pel dret de decidir. Aquests ens donarien la majoria independentista.

Oriol Junqueras

Enguany Esquerra ha presentat n'Oriol Junqueras com a candidat a les eleccions europees. Una bona persona, professor, historiador, independentista i independent.

Amb aquestes qualitats no enganyarà per guanyar, sap què opina el jovent, coneix els nostres drets històrics, te un objectiu molt clar i no està casat amb cap partit.

Tots els que el coneixen personalment en destaquen aquestes qualitats, més enllà del personatge dels mitjans de comunicació o dels pocs cops que l'he vist en persona.

A mi ja m'agradava però després de l'acte Idees clares a Europa em va convèncer del tot. Si has llegit fins aquí i t'he pogut convèncer una mica em dono per content.

Espot de campanya Eleccions Europees 2009

YES WE CAT!

Dreceres relacionades a Facebook:
Pàgina Yes We Cat


Entrades relacionades:
Idees clares a Europa

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada