14 de maig del 2009

Barça Campió Copa del Rei 08-09

Campions 08-09 25a Copa
(Imatge de Futbol Club Barcelona)

Ahir el Futbol Club Barcelona va guanyar la Copa del Rei davant de l'Athletic Club de Bilbao, el primer dels tres trofeus als quals el Barça aspira enguany. És la 25a Copa que guanyem i som el club que l'ha guanyada més vegades però feia onze anys que no apostàvem per aquest trofeu, segurament en considerar-lo menor en comparació amb la Lliga i la Champions. Ara però, després de dos anys de sequera, l'hem rebut amb l'alegria i reconeixement que es mereix. El noi de Santpedor i els seus jugadors, no només ens han tornat la il·lusió, sinó que ens han tornat l'orgull en guanyar i humiliar l'etern rival en camp pròpi i la joia en guanyar-nos aquest primer títol, esperem que no el darrer. Ara toca no adormir-nos i defensar la Lliga (perquè no ens la prenguin com els darrers dos anys) i lluitar per aconseguir la Champions!

Hi han molts espanyols que es pregunten perquè catalans i bascos xiulem contra l'himne espanyol (marxa reial) i els reis i després volem participar i guanyar la Copa del Rei. La resposta és ben senzilla. En primer lloc, el trofeu no te perquè ser del rei, històricament ha tingut diversos noms (entre els quals Copa del Presidente de la II Republica) però els noms de personatges no triats democràticament no ens agraden, siguin reis o generalíssims. En segon lloc, Catalunya i Euskadi son dues nacions que han estat històricament maltractades i no reconegudes pels borbons, ambdues van defensar la democràcia fins al final i ambdues van ser durament castigades per això. En tercer i darrer lloc, els reis representen i són l'únic fonament de la unitat d'espanya, l'únic impediment perquè Catalunya i Euskadi siguin estats independents.

Besant l'escut després del partit

Els nervis continuen fins a la final de Roma...
FORÇA BARÇA!!! : D

Entrades relacionades:
Barça Campió Lliga 18-19
Barça Campió Lliga 17-18
Barça Campió Copa del Rei 17-18
Barça Campió Copa del Rei 16-17
Barça Campió Copa del Rei 15-16
Barça Campió Lliga 15-16
Barça Campió del Món 2015
Barça Campió Champions 14-15
Barça Campió Copa del Rei 14-15
Barça Campió Lliga 14-15
Barça Campió Lliga 12-13
Barça Campió Copa del Rei 11-12
Barça Campió del Món 2011
Barça Campió Champions 10-11
Barça Campió Lliga 10-11
Barça Campió Lliga 09-10
Barça Campió del Món 2009
Barça Campió Champions 08-09
Barça Campió Lliga 08-09
Barça Campió Copa del Rei 08-09
Barça Campió Champions 05-06
Barça Campió Lliga 05-06

2 comentaris:

  1. be, encara que el Barça no siga equip de la meua devoció... he de reconeixer que esta on esta per merits propis... i bueno, esta clarisim que te equip y ganer per enportase els 3 titols!!! ;-) Anim culés!!! i enhorabona per la copa!!!

    ResponElimina
  2. Evidentment, ets del club d'on vas néixer, no d'on vas créixer, ni d'on vius i és ben normal.

    Esperem que enguany puguem fer un bon trio!!! Gràcies per l'ànim i la felicitació!

    ResponElimina