11 d’octubre del 2009

Hip Hop Life

Hip Hop Life

Durant el darrer Hipnotik Festival es va presentar el primer número de Hip Hop Life, la nova revista de hip hop en castellà, a un preu de només 2,50€ amb un suplement especial de posters de regal. A l'Hipnotik no la vaig veure però uns dies després me la vaig comprar per veure què tal és i fer-ne aquesta entrada.

Al obrir la revista ho vaig fer d'una manera escèptica però amb la ment oberta a noves propostes. Dic d'una manera escèptica perquè m'agraden molt pocs artistes de parla castellana, simplement perquè sempre m'han agradat més els de llengua anglesa, i perquè no acostumo a llegir premsa musical.

No és tracta d'una revista d'aquestes. Es tracten artistes castellanoparlants (alguns dels pioners) però també d'altres llengües i, més breument, toquen el ball i la pintura. Els quatre pilars representats. Una de les coses que es deixen veure és que l'equip de la revista és el mateix que l'anterior de Hip Hop Nation.

25 años de hip hop a Hip Hop Life

L'equip transpira per les pàgines, no només amb el seu treball escrit, gràfic o participatiu, sinó també en forma de sessió fotogràfica de models de roba! Ho trobo molt divertit i original. Articles preferits: CPV, 25 años de hip hop, DJ Premiere, Mai, Pioneros del graffiti en España i Koa. Molt guai l'apartat Graff.

He de reconèixer que, en aquest cas, ha estat tota una sorpresa, no està gens malament i també és una bona font per descobrir, no només artistes o festivals, sinó també marques i botigues de roba hip hop. La recomano a la penya del rotllo, fans del rap en castellà o qui vulgui estar una mica al dia sobre el tema. Segur que repeteixo.

El segon número de Hip Hop Life ja és a la venda!

25 Anys de Hip Hop! : D

Entrada relacionada:
Hip Hop Life (entrada ampliada 03-03-10)


--------------------------------------------------
ATENCIÓ!
Si us ha agradat aquesta entrada
no us perdeu la nova versió ampliada al
Dreadful® BCN HIP HOP
La meva història del hip hop a Barcelona
des d'un punt de vista barceloní i en català!
--------------------------------------------------

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada