11 de maig del 2006

La fi del tripartit

Avui el President de la Generalitat de Catalunya ha fet la darrera "maragallada": Ha comunicat la desició d'expulsar del Govern els Consellers d'ERC.

Quin ha estat el crim dels republicans? Mantenir-se fidels a la paraula donada i respectar la desició de les bases militants. La fidelitat i la democràcia han estat castigades.

El perquè de tot plegat? Obeïr, un cop més, les ordres del PSOE i caure, un cop més, en el parany polític de CiU. Gràcies a les mentides d'en Mas i en Zapatero adéu al Pacte del Tinell.

Referèndum: Que passa si la gent diu NO? Que d'aquí a cinc anys es podrà tornar a presentar l'Estatut, presumiblement amb ZP revalidat de Presidente i millor clima que el del 2006.

La feina està feta, tenim el que va aprovar el parlament el passat setembre i un nou Govern fort i unit a l'inici de la segona legislatura el podria defensar millor que en Maragall.

Eleccions nacionals: Quina opció queda sense tripartit ni CiU? ERC. Amb el creixement que han tingut a totes les darreres eleccions només cal una empemta com aquesta injustícia.

Ni l'oposició ni els socis del proper Govern no haurien de tenir prou força com per poder tornar a traïr el Parlament. Només cal creure que és possible i votar ERC.

L'única cosa "positiva" és que veurem el final del que queda del Govern des de fora. Ara a veure si la gent premia el que el Govern ha castigat amb un NO a l'Estatut i un SÍ a ERC.

Adéu tripartit!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada