20 de setembre del 2007

Apple Shop Barcelona

Apple Shop Barcelona

El passat mes d'agost es va estrenar la primera Apple Shop a Barcelona dins de la fnac El Triangle. És la primera botiga oficial d'Apple a la Península Ibèrica, ja que no tenim Apple Stores. Fins ara només hi havien uns quants Apple Centers i els darrers anys alguns megastores i grans magatzems han esdevingut distribuïdors oficials. Només el Regne Unit i Itàlia tenen Apple Stores a Europa i ara aquest Apple Shop a Catalunya!

Les botigues oficials d'Apple es diferencien dels distribuïdors oficials per tenir un expert d'Apple amb el que poder parlar i aclarir els teus dubtes tècnics, encara que no compris res. Així doncs, tan aviat com vaig poder, vaig anar a l'Apple Shop Barcelona per donar un cop d'ull als nous iMacs i per preguntar un dubte sobre el nou iLife 08. Efectivament, tenien els nous ordinadors (l'únic lloc a Bcn) i em van respondre el dubte sobre la nova suite.

Jo tinc un iMac G5 a 1,8 i la recomanació mínima a la web d'Apple és d'1,9. Havia llegit algunes crítiques sobre la nova versió en equips nous, així volia estar-ne segur abans de comprar-lo. L'expert em va dir que tenia el mateix ordinador que jo i que no m'aconsellava instal·lar-lo, ja que hi havia algun problema que feia trigar molt a importar els projectes i que feia baixar molt el rendiment del sistema.

Em va agradar poder veure i provar els darrers models i gràcies a l'expert, em mantinc en espera fins que treguin alguna actualització que resolgui aquests i d'altres problemes d'aquesta versió. Malgrat l'expert no parla gaire català, almenys l'enten i et tracta amb l'amabilitat que s'espera de tota persona que tracta amb clients. L'única crítica que puc fer és el fet d'estar tot retolat en castellà, quan la fnac retola en català.

Fulletó de l'agenda fnac Barcelona

Avui dia 20 de setembre a les 19h és la inauguració oficial de l'Apple Shop Barcelona i sembla ser que s'ha enviat una invitació per correu-e als tots els socis de la fnac. I dic "sembla ser" perquè a casa no l'hem rebuda. Gràcies a en mlaboria del Bloc d’Apple en Català que me'n he assabentat de l'invitació i de que no l'han enviada a tothom, ja que al fulletó de l'agenda fnac que tinc jo no en diu res.

Potser m’hi passi igualment per veure què fan…

Entrada relacionada:
Inauguració Apple Store La Maquinista
Inauguració Apple Shop Media Markt
Inauguració Oficial Apple Shop Barcelona

4 comentaris:

  1. La invitació que enviaven era en paper, potser al bloc no quedava clar...

    La invitació a més, és numerada, ja que presentant-la et donen un petit present i a més entres a participar en un sorteig.

    Si hi vas, potser ens veiem per allà...

    ResponElimina
  2. mlaboria! Quina grata sorpresa llegir-te per aquí!

    Sento no haver llegit el teu comentari fins aquest matí.

    Vaig passar la tarda fora de l'estudi i al final m'hi vaig passar.

    Potser sortiràs a alguna de les fotos que vaig fer de la cua i l'interior.

    Crec que hi vas anar una mica més d'hora que jo però t'avisaré : )

    ResponElimina
  3. Che! Tindre que pegarli un cop d'ull!
    Es tot un honos que tingam per aqui la tenda oficial :-)

    Salut!

    ResponElimina
  4. Ves-hi, està bé, és com la primera classe de la secció d'informàtica de la fnac... els PCs a turista! ;'D

    De totes maneres, no hi ha res que no puguis trobar en un Apple Center, on hi ha molta més oferta de productes per a Mac, com a Macinformàtica, on em vaig comprar el meu iMac.

    ResponElimina