22 de març del 2008

Vacances de Setmana Santa 2008

Al bell mig de les Vacances de Setmana Santa, aprofito per publicar aquesta entrada, que portava tants dies tant enfeinat que no en podia fer cap per falta de temps.

Ja que tinc uns quants dies de festa i que no marxo enlloc, estic aprofitant per fer algunes coses que tenia pendents, escriure una mica i descansar.

Els propers dies, intentaré publicar algunes de les entrades que tinc pendents i que estic escrivint, ja que han passat moltes coses que no vull deixar de publicar.

I ara us deixo amb els armats, les processons, les pelis pèplum, les mones i, aquells que siguin creients, les oracions i la reflexió contemplativa... Apa siau! x'D

Bona Setmana Santa!

2 comentaris:

  1. Mira quines coses, jo estic a punt d'apostatar, la meva filla em pregunta què són aquells de les caputxes que semblen fantasmes, i la veritat és que malgrat no ens agradi vivim obligats pel calendari catòlic,... quines vacances faríem si no tinguessim setmana santa, nadal, segona pasqua, pont purissima, tots sants,... hauríem de reclamar la creació d'un calendari laïc (això sí, amb el mateix número de dies de vacances ;.))

    ResponElimina
  2. Jo sóc agnòstic i, malgrat em van haver de batejar, ni he fet la comunió, ni he anat mai a missa però celebro totes les festes perquè són la nostra tradició, part de la nostra cultura i tenim el deure de preservar-les.

    Les festes dels catòlics van suplantar les celebracions prèvies (paganes) i, en la majoria dels casos, van moure les dates perquè coincidissin, ja que l'església no era capaç d'impedir que la gent les celebrés.

    Per tant, el que els catòlics no van poder impedir, no ho impedirem ara nosaltres! Celebra la Setmana Santa o la Festa de la Primavera, la qüestió és fer festa i que es continuï celebrant, cadascú a la seva manera i dins de les seves possibilitats.

    Bona Mona! ; 9

    ResponElimina