18 de setembre de 2008

Hipnotik Festival + BOTY Iberica 2008

Hipnotik Festival + BOTY Iberica 2008

El cap de setmana passat va ser l'Hipnotik Festival 2008 a Barcelona i, com no podia ser d'altra manera, els Electro Breakers hi vam assistir.

Enguany el festival incloïa la Battle Of The Year Iberica 2008, també coneguda com a BOTY Iberica, el campionat de breakdance de la Península Ibèrica.

A priori, el fet que els dos esdeveniments de hip hop més importants de l'any s'hagin unit podria semblar una pèrdua, un esdeveniment menys.

Però a mida que arribaven notícies d'esdeveniments complementaris, com la Block Party Barcelona 2008, va començar a tenir molt bona pinta.

Amb el bon record dels darrers Hipnotik i BOTY del 2007, tot semblava que aniria com la seda... però no va ser del tot així, més aviat tot el contrari...

Si bé és cert que vam poder gaudir de gairebé tot el que més ens importava, la organització va ser la pitjor de totes i això que només ens hem perdut una el 2004!

Cua a l'Hipnotik Festival + BOTY Iberica 2008

Només arribar, ja ens va estranyar veure la Plaça Coromines oberta al públic, que només tancarien la tarda de dissabte pels concerts de nit...

La cua per entrar era enorme i, a l'estar la plaça oberta, cada cop que algú sortia havia de tornar a fer la mateixa cua que els que entraven per primer cop...

Però la cosa podia empitjorar i així va ser, arribada l'hora de tancar la plaça... van fer fora a tothom, assistents amb braçalet, amb entrada i rodamóns...

Però com la cosa encara podia empitjorar més, així va ser altre cop, van voler fer entrar a tothom per una mateixa i única cua... i no sabien quina...

Cues a part, van decidir fer la BOTY a l'escenari, on es veia molt pitjor, però no sense provar una coreografia enmig del públic, amb el conseqüent caos humà...

El segon dia va millorar, suposo que escarmentats del primer dia i perquè no havien de tancar la plaça però al final la van tornar a cagar amb el darrer concert...

Concert Welelo a l'Hipnotik Festival + BOTY Iberica 2008

Centrant-nos en el festival, vam poder gaudir de totes les semi-finals i finals de breakdance: Crew Vs. Crew, 1 Vs. 1 B-boy i 2 Vs. 2 B-girl... però pels pèls!

Sempre havíem anat només al segon dia, directament a les finals, però com que no treuen els horaris fins al final, quan compres les entrades no saps quan són!

També vam poder gaudir dels concerts de Looptroop Rockers (amb rotllanes de breakdance entre el públic) i Welelo (amb participació d'artistes i públic).

Per primer cop, també vam poder gaudir del C3bar, descansant als còmodes sofàs, escoltant SoulnationFM i algunes actuacions. Va estar molt bé.

Finalment, vam poder gaudir del graffiti (enguany poc), alguns rapejos improvisats, les terraces de bar i la zona de videojocs (només vam tafanejar una mica).

L'única cosa que ens va doldre perdre'ns va ser el darrer concert, Afrika Bambaataa!, al que no vam poder entrar, ja que l'audiència doblava l'aforament del local...

Electro Breakers

Sempre hi han coses que es poden millorar i Sonarcam te tres punts negatius: el català, els horaris i, enguany, els canvis de lloc, el caos i les cues.

Espero que el proper cop almenys tornin a llogar tota la Plaça Coromines els dos dies sencers enlloc de només la nit de concerts i ens estalviarem maldecaps.

Nosaltres continuarem donant suport a aquest festival perquè valorem l'esforç d'organitzar-lo i perquè és el millor que hi ha però creiem en la crítica constructiva.

2 comentaris:

  1. jejeje el famós Hipnotik Festival!!! Pelk que veig no ten perds ni 1 ;-) Espere que ho gaudires a tope!!! ;-)

    ResponElimina
  2. Sí, malgrat els entrebancs organitzatius, ens ho vam passar de conya, com sempre!

    Per cert, aprofito l'avinentesa per dir-te que vaig endarrerit amb la lectura d'RSS des de vacances. Quan em posi al dia em passaré pel bloc per deixar-te algun comentari : )

    ResponElimina