3 d’octubre del 2008

Inauguració Apple Shop Media Markt

Inauguració Apple Shop Media Markt

Ahir a les 19h va ser la inauguració de l'Apple Shop del Media Markt de La Maquinista i al final hi vaig poder assistir. Malgrat que no vaig poder arribar a l'hora, tampoc em vaig perdre res, ja que no hi havia massa gent i van començar més tard. Es va fer una petita presentació del Mac OS X Leopard, clarament orientada a switchers.

Presentació del Mac OS X Leopard

Aquesta Apple Shop és semblant a la de la fnac d'El Triangle però més petita, amb una taula amb iMacs i MacBooks Pro, el mostrador i el mur negre al fons (amb pantalla i logos), però a l'estar envoltada de les típiques prestatgeries blanques dels Media Markt i alguna columna, te un aspecte menys Apple.

Display iPod

Al fulletó promocional anunciaven la venda de l'iPhone però en realitat encara no el tenien, així com els nous iPods però només en vaig veure un display fora de l'Apple Shop, a la zona de reproductors. L'Apple Remote sí que està inclòs al preu dels Mac Mini i discs durs externs inclosos al preu dels iMacs i MacBooks/MacBooks Pro.

Roger a la inauguració de Apple Shop

Personalment, penso que tota Apple Shop és positiva per a la normalització informàtica d'Apple a Catalunya i que les inauguracions donen una mica de ressò i obren camí per arribar a gent que encara desconeix una alternativa a les finestres. Ni totes les Apple Shops són iguals, ni totes han tingut inauguracions però estan aquí per quedar-se.

Samarreta touch me

Per finalitzar, van donar una samarreta a tots els assistents. És negra amb el lema touch me a ambdúes cares i un iPod Touch al davant. No està gaire ben impresa i només hi havia una talla però està bé. Un record sense haver de ser soci, tenir invitació i fer hores de cua, com per la de la fnac d'El Triangle...

Enllaç relacionat a Facebook:
Àlbum Inauguració Apple Shop Media Markt


Entrades relacionades:
Inauguració Apple Store La Maquinista
Inauguració Oficial Apple Shop Barcelona
Apple Shop Barcelona

6 comentaris:

  1. Hola,

    solo añadir que si tenian iPhone, yo compre uno el mismo jueves, asi como un touch de los nuevo de 8GB y un nano ( solo habia negro ) de los nuevos para regalar.

    La camiseta de regalo era muy cutre, pero es gratis, asi que... :)

    Parece que por fin se amplian las zonas mac en barcelona fuera de la fnac ( cosa que agradezco personalmente) y encima al lado de mi casa.

    Me gusto ver el asc de fnac dando la presentacion en el mediamarkt y por fin, en una tienda de estas vi que habian vendedores con conocimiento de mac!!! parece que por fin algo esta cambiando.....

    ResponElimina
  2. Doncs jo vaig preguntar per l'iPhone i em van dir que el rebrien en tres dies i que tenien les vendes restringides. Potser és un malentès degut a que ho vaig preguntar a un dependent del Media Markt però de l'Apple Shop...

    Respecte als Apple Service Consultants, crec que n'hi hauria d'haver un a cada Apple Shop i no d'itinerants... Que donin feina a macaires!

    En fi, felicitats pels nous iPhone, iPod Touch i Nano! I gràcies per comentar : )

    ResponElimina
  3. el iphone els tenien al mostrador de telefonia, on movistar. l' unic que no tenien era el blanc, pero han dit que els hi arrivan la propera setmana, asi que potser es van comfondre.
    salut

    ResponElimina
  4. Al dir-me que no el dependent de l'Apple Shop i després no veure propaganda al mostrador de telefonia, ja no hi vaig preguntar.

    Gràcies per l'aclariment i salut : )

    ResponElimina
  5. Che!! Pareix que els Macaires i Apple Fans esteu de enhorabonaaaa!!! imagine que cada vegada hauran mes tendes i llocs on tenir mes material d'Apple.

    ResponElimina
  6. Doncs sí, ja hi han sis Apple Shops a tot Catalunya i un munt d'Apple Premium Resellers (antics Apple Centers). Només falta algun Apple Store, com a la Gran Bretanya i Itàlia : )

    ResponElimina