8 de novembre de 2009

BOTY IBERICA

BOTY IBERICA

Sembla que enguany ha desaparegut la Battle Of The Year Iberica, el campionat de breakdance de la Península Ibèrica, que els darrers anys es celebrava a Barcelona.

El primer any a Barcelona es va celebrar al Poliesportiu de Montigalà (Badalona), el segon al Teatre Grec (dins d'El Grec) i el tercer al CCCB (dins de l'Hipnotik Festival).

Els Electro Breakers vam assistir a totes i esperem poder assistir a moltes més en el futur, ja que els guanyadors de les BOTY Iberica van a la final, la BOTY Internacional.

És una llàstima que l'any del 25è Aniversari del Hip Hop i l'any del 20è Aniversari de la BOTY Internacional, hagi estat l'any de la desaparició de la nostra BOTY Iberica.

Esperem que no sigui una decisió definitiva i que Hipnotik Faktory torni a organitzar un dels esdeveniments de hip hop més importants de la ciutat, la península i Europa.

25 ANYS DE HIP HOP! : D

Nota Important:
La BOTY IBERICA 2005 es va celebrar a Madrid i les anteriors es deien BOTY SPAIN, sent la del 2000 la primera de la que en tinc constància gràcies a la crew Addictos, que la va guanyar del 2000 al 2003.


Entrades relacionades:
BOTY IBERICA 2009 (entrada ampliada 13-03-10)
Hipnotik Festival + BOTY Iberica 2008
BOTY IBERICA 2007
BOTY IBERICA 2006


--------------------------------------------------
ATENCIÓ!
Si us ha agradat aquesta entrada
no us perdeu la nova versió al
Dreadful® BCN HIP HOP
La meva història del hip hop a Barcelona
des d'un punt de vista barceloní i en català!
--------------------------------------------------

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada