25 d’abril de 2010

Transició blocaira completada

Darreres entrades a RRb, BHH i BAC

Un cop estrenat i funcionant el Dreadful® BCN HIP HOP, iniciada la represa de treball al GUAC (amb la sorpresa de la inclusió del català al proper iPhone OS) i tornat a publicar al BAC, dono per completada la transició blocaira que vaig començar al gener amb l'entrada Novetats blocaires.

Segurament no podré mantenir el ritme que m'agradaria d'almenys una entrada setmanal per a cada bloc però estic content del canvi, que em permet escriure les entrades que em venen de gust, més còmodament en dies de festa i sense pensar "he d'escriure alguna cosa d'un tema diferent".

Ara també li he agafat el gust a la programació de publicació d'entrades, que em permet escriure quan vull, les entrades que vull i per al bloc que vull i dir-li que me les publiqui en les dates i hores que vull. L'única pega és que la vista prèvia no és igual que la vista publicada i acabo fent-hi retocs.

Tot i que penso que és bona la idea de notificar en aquest bloc les noves entrades publicades als altres blocs, encara estic pensant com millorar-ho. De moment notifico l'endemà de publicar per no notificar dos cops seguits a les eines socials, però encara no tinc gens clar com ho seguiré fent.

Durant aquesta transició hi han hagut força més notificacions que entrades i això ha fet que a l'entrar al bloc es veiessin un munt de notificacions abans d'arribar a la primera entrada, generant més soroll del desitjat. L'única manera que quedin repartides és publicar amb la mateixa freqüència arreu.

Animo a tothom que estigui llegint aquesta entrada a que, quan acabeu de llegir-la, deixeu un comentari opinant sobre els canvis, els altres blocs, les entrades o quins temes us agrada més trobar a aquest o qualsevol dels altres blocs. Se que no sou gaire donats a comentar però ànims!

Bé, això és tot, ara toca intentar mantenir el ritme i escriure a tot arreu per igual. A veure si ho aconsegueixo, sense desbordar-me en l'intent!

Entrades relacionades:
Novetats blocaires

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada