20 d’abril del 2013

Festa #etfelicitofill.cat


Antiga Fàbrica Damm
Festa #etfelicitofill.cat

El passat divendres 12 d'abril va ser la Festa #etfelicitofill.cat, on es va presentar el llibre #etfelicitofill.cat i es va lliurar el premi #etfelicitofill de l'any. El bloc, guanyador als Premis Blocs Catalunya 2012, va néixer de l'etiqueta de Twitter, que va néixer de l'expressió de La segona hora, que va néixer la frase que va dir una senyora gran... El llibre està basat en el bloc i tots dos són obra dels dos dissenyadors gràfics més gamverros de Catalunya i part de l'estranger: en David Alandí i en Miquel Caimary. El premi és el resultat de les votacions fetes a Twitter, Facebook i Instagram.


En primer terme la rebuda i en segon el vermut
Festa #etfelicitofill.cat

La festa es va celebrar a l'Antiga Fàbrica Damm i vaig anar-hi més penjat que un fuet, sense acompanyant i sense haver quedat amb ningú però sabent que alguna cara coneguda hi trobaria. I així va ser. Després d'una petita gran cua (petita perquè no va durar gaire i gran perquè hi havia molta gent), només entrar per la porta el Senyor David Alandí (més viu que un gínjol i més content que un gat amb botes noves) em va rebre cordialment i es va prestar a fer-nos una foto al photocall que els senyors de Camaloon havien posat per a l'ocasió. Un cop dins, els senyors de Damm i L'espinaler posaven vermuts.


#etfelicitofill.cat + La segona hora
Festa #etfelicitofill.cat

Ja a la sala d'actes, dos dels quatre membres de l'equip de La segona hora van fer la presentació (els altres dos van intervenir en vídeo), protagonitzada pels senyors Alandí i Caimary. Molt d'humor i sorpreses van fer passar el temps volant. A continuació van lliurar els premis als guanyadors de Twitter, Facebook i Instagram i finalment van passar a la signatura de llibres i el comiat. A banda del Senyor David Alandí, que ja coneixia prèviament, vaig tenir el plaer de conèixer al Senyor Miquel Caimary. Em vaig trobar al Senyor Miquel Labòria del BAC i Promo&Tweets treballant amb les pantalles.


David Alandí i Miquel Caimary signant llibres
Festa #etfelicitofill.cat

La festa va estar molt bé i me'n alegro molt d'haver-hi anat. Llàstima no haver vist la família Llorens i Ventura de Microbis, podcast on el Senyor David Alandí també hi ha participat. Hi han persones que només fan les coses per diners i n'hi han d'altres que només les fan amb el cor. Les primeres consideren perdre el temps tot allò que no doni diners. Les segones no els importa dedicar el temps que calgui per fer el que senten, el que els agrada i de tant en tant són recompensats amb diners. Aquest és el segon cas i animo tothom que compri el llibre, perquè mereixen que la recompensa sigui ben gran.


El llibre més gamverro d'aquest Sant Jordi!
Llibre #etfelicitofill.cat

Aquest Sant Jordi el llibre #etfelicitofill.cat ho ha de petar. Així que aparqueu per un instant la crisi i animeu-vos a cercar-lo i comprar-lo, per regalar o per vosaltres. No espereu que s'esgoti! Jo el vaig trobar i comprar ahir a la fnac Diagonal Mar. Si voleu saber de què va i on us el poden signar els autors, aneu a la pàgina especial Sant Jordi que han creat per a l'ocasió. Si no el trobeu a temps, també el podeu comprar en línia a webs com Llibres.cat o fnac.es, on us l'enviaran uns dies més tard. No us podeu quedar sense #etfelicitofill.cat, el llibre més gamverro d'aquest Sant Jordi!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada