15 de desembre del 2007

Regala MNAC

Compres nadalenques

S'acosten les festes i a tots ens arriba el moment de triar regals per a les persones més properes, ja sigui pel Tió, Nadal, Cap d'Any o Reis. N'hi ha que diversos o tots!

Els més petits fan la carta i els més joves la llista però els adults sovint no sabem què regalar que agradi a l'altra persona i ens faci quedar bé davant familiars i amics.

Una possible solució és la proposta que m'han enviat i que aquí comparteixo perquè em sembla una bona idea a un bon preu, que segur agradarà i ens farà quedar bé.

Regala ser Amic del MNAC

Els Amics del MNAC posen en marxa una campanya perquè aquest Nadal es regali cultura. La promoció Regala.

Durant un mes, qualsevol persona que visiti la web o truqui per telèfon (abaix indicats), podrà fer Amic a les persones que desitgi per només 20€ cadascuna.

Només caldrà que sàpiga el nom i l'adreça de la persona a qui ho vol regalar i en el termini màxim d'una setmana rebrà a casa seva el carnet-regal perquè el pugui lliurar.

El MNAC al Palau Nacional

Avantatges del carnet-regal Amics del MNAC: Entrada gratuïta al museu, visites comentades, assistència a inauguracions prèvies, descomptes especials, etc.

En resum, si coneixem algú a qui li agradi la cultura i l'art, aquest és el regal. Podrà visitar el Museu Nacional d'Art de Catalunya tant com vulgui durant tot el 2008!

Promoció: Regala
Durada: Del 15 de desembre al 15 de gener
Web: www.amicsdelmnac.cat
Telèfon: 93 622 03 60, ext. 4500
Preu: 20€ per persona

Aquestes festes regala cultura, regala MNAC.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada