22 de gener del 2008

Apple Pro Series

Apple Pro Series

Avui dimarts 22 de gener s'ha celebrat el seminari Apple Pro Series: La unión hace la idea i jo, com a bon minyó, me les he empescat per assistir-hi i fer-ne una entrada.

Hotel Hilton Barcelona

El lloc de l'esdeveniment ha estat l'Hotel Hilton Barcelona, a l'Avinguda Diagonal i l'obertura i registre s'ha efectuat puntualment a dos quarts de deu del matí.

Inici del seminari Pro Series

A les deu ha començat el seminari Pro Series en anglès amb traducció simultània mitjançant un aparell i auriculars que et prestaven... al final no m'han calgut.

Un instant del seminari Pro Series

El seminari constava d'una presentació i un exemple pràctic de com realitzar una campanya publicitària en un temps rècord amb les eines d'Apple i Adobe.

Taller de Treball aula Classe de Vídeo

Després del Coffee Break d'una hora, on m'he trobat amb en Tomàs, en Ludo i en Miquel, ha començat el primer Taller de Treball aula Classe de Vídeo... impressionant!

Taller de Treball aula Classe de Foto

Després d'una hora, amb només un descans de cinc minuts, ha començat el segon Taller de Treball aula Classe de Foto... encara més impressionant!

iRoger a l'Apple Pro Series

Després d'una altra hora, ha començat el tercer Taller de Treball aula Classe d'iWork... el menys impressionant però més pràctic. Una hora després s'acabava tot.

Kit de l'Apple Pro Series

Només entrar al registre, en lliurar el correu-e de subscripció ens han donat el kit: targeta d'identificació, formulari i Macworld Práctico Final Cut Studio 2.

L'Apple Pro Series ha estat genial, malgrat algunes mancances d'organització. Res que no es pugui millorar en properes edicions, a les que espero poder assistir.

Dreceres a les entrades del seminari publicades:
Miquel, Tomàs i Roger


Nota: Properament publicaré una entrada comparativa entre l'Apple Pro Series i l'AdobeLive!

Dreceres relacionades a Facebook:
Àlbum Apple Pro Series 2008


Entrades relacionades:
Apple Aperture & Final Cut World Tour
Adobe CS3 Seminars
Apple Pro Series Vs. AdobeLive!

8 comentaris:

  1. Ep! Ha estat molt bé coincidir en el Hilton! Ara la birra o l'esmorzar pendent.

    Salut!!!

    ResponElimina
  2. Hola Tomàs! Certament ha estat molt bé, llàstima que no hàgim coincidit més però com tu dius tenim una minikdd pendent.

    Gràcies per comentar ; )

    ResponElimina
  3. Roger Silva, quants anys, escolta, necessito parlar amb tú, i ara que sé que tens contacte amb el David Julià també! Escolta envia'm un mail a abigarciabcn@gmail.com, anàvem junts a classe a sagrada familia, estem preparant un sopar amb els del 73 i el Josep M. Hurtado ha passat llista de la classe, escriu ràpid !!! Jo et recordo, la qual cosa està molt bé, perquè estic veient que de la meitat de la gent ni idea, ja en som 46!

    ResponElimina
  4. Hola Abi, jo també et recordo, tot i que no se si et reconeixeria.

    No se si hi podré anar però ara mateix t'escric pels detalls.

    Gràcies per comentar : )

    ResponElimina
  5. jo et vaig reconèixer a la foto que hi ha al bloc, tot i la escasez de pelo:-))) ! i la meva pinta actual és la mateixa que llavors però amb unes quantes tones més :-))

    ResponElimina
  6. Doncs al contrari del què pugui semblar a les fotos, tinc tot el cabell que tenia llavors, el que passa és que vaig rapat. Respecte al pes, jo també em vaig engreixar molt. El darrer any vaig començar a aprimar-me però encara em queda.

    No facis cas si has rebut un correu meu d'un altre compte, és que avui estic fent configuracions i se m'ha anat un clic x'D

    ResponElimina
  7. ok, entra al meu bloc, he penjat alguna foto de llavors, eprò és del meu primer primer. Jo tinc més cabell ara que llavors, ara el duc llarg!!

    ResponElimina