17 de juny del 2008

Dia de descàrrega del Firefox 3

Dia de descàrrega del Firefox 3

Avui, dimarts 17 de juny a les 19 (hora catalana), ha començat el Dia de descàrrega del Firefox 3, coincidint amb el lliurament de la tercera versió del navegador.

La idea és batre el Rècord Guinness de descàrregues en un sol dia i no se si podrà ser però, en el meu cas, ho he intentat diverses vegades sense èxit. Col·lapse total!

Pàgina de descàrrega del Firefox

Quan he aconseguit entrar a la web del Firefox en català, encara tenien publicada la segona versió, fins a les 22:08h, quan he aconseguit fer la descàrrega.

Ara l'acabo d'instal·lar i provar publicant aquesta entrada i la meva primera impressió és que vola. Comparat amb l'anterior versió va molt més ràpid.

Pàgina de final d'actualització del Firefox

Que encara no ho has provat? Dóna-li una oportunitat a la guineu de foc que es menjarà l'explorador de les finestres. A què estàs esperant? DESCARREGAR.

Entrada relacionada:
Certificat d'Agraïment

4 comentaris:

  1. doncs a les 18:45 ha rebentat el servidor, no anava cap web de mozilla xDD a les 20:30 he pogut descarregar a full speed la versió catalana.

    Si que va bé pero la RC a vegades li pillaven pajares i no em carregaba res espero que estigui arreglat...

    ResponElimina
  2. Jo a les 18:30 he entrat i encara hi havie a segona versió. He tornat a les 19 i no anava. ho he anat intentant fins a les 20 i he hagut de marxar. A les 22 he plegat i llavors anava molt ràpid.

    A mi em fallaven petites coses a la segona versió que ara no em fallen però és massa aviat per parlar-ne amb propietat.

    Gràcies per comentar,
    m'ha fer ilu : )

    ResponElimina
  3. Ami m'agrada Aquest Firefox en quant a velocitat, pero per les extensions no em fa gracia... He perdut dues de les que mes faig servir... hmmm Pero bueno, ara no se'm queda penjat i supose que ja en trobare algun substitut per aquestes extensions...

    Per Cert... Que pasi voste una bona Revetlla de St Joan!!!

    ResponElimina
  4. Jo només faig servir els correctors i el web developer i només actualitzar em va demanar substituir un corrector i tot em funciona correctament. No li poso més extensions perquè llavors cada cop em triga més a arrencar.

    Abans al Facebook, després de força hores, em feia coses rares (no em mostrava totes les coses) i la barra de xat sempre fallava cada dos per tres, en canvi ara em va força bé.

    Que la Marta i tu passeu una bona Revetlla de Sant Joan! : )

    ResponElimina