30 de juny del 2008

Sony M2 USB Adaptor i Firefox Portable

Sony M2 USB Adaptor i Firefox Portable

De vegades no portem o no cal portar un portàtil per ensenyar un projecte web. Amb el mòbil, l'adaptador de la targeta i el Firefox Portable en tenim prou.

Portable Firefox OS X de FreeSMUG

Per a descarregar la versió per a Mac OS X, hem d'anar a la web Portable Firefox OS X de FreeSMUG i descarregar la darrera versió (no n'hi ha en català).

Firefox Portable de PortableApps.com

Per a descarregar la versió per a Windows XP/Vista, hem d'anar a la web Firefox Portable de PortableApps.com i descarregar la darrera versió (no n'hi ha en català).

Carpetes al Mac OS X

Un cop tinguem el Firefox Portable per Mac descarregat, el descomprimim, se'ns munta a l'escriptori i copiem l'aplicació a la carpeta que vulguem de l'M2.

Carpetes al Windows XP

Un cop tinguem el Firefox Portable per Win descarregat, copiem l'executable a la carpeta que vulguem de l'M2, l'instal·lem des de Win i esborrem l'arxiu descarregat.

Firefox Portable per Mac executat des de l'M2

Un cop el tinguem a l'M2, el podem executar al Mac i transferir-ho tot automàtica o manualment perquè es comporti com el del sistema, des de qualsevol Mac.

Firefox Portable per Win executat des de l'M2

Un cop el tinguem a l'M2, el podem executar al Win i transferir-ho tot automàtica o manualment perquè es comporti com el del sistema, des de qualsevol Win.

Firefox Portable per Mac configurat a l'M2

Un cop el tinguem personalitzat a l'M2, podem ensenyar projectes web en local i accedir als nostres favorits, des de qualsevol Mac i sense deixar petja.

Firefox Portable per Win configurat a l'M2

Un cop el tinguem personalitzat a l'M2, podem ensenyar projectes web en local i accedir als nostres favorits, des de qualsevol Win i sense deixar petja.

L'avantatge és que podem portar els projectes web a qualsevol lloc, en qualsevol moment i que els clients els poden veure a l'equip que trien ells i no nosaltres.

L'inconvenient és la velocitat, no he provat amb projectes majors, de gran pes o exigents però recordem que és un M2 amb un USB Adaptor.

Nota: He trigat a fer aquesta entrada però pagava la pena esperar les darreres versions per a Mac i Win.

Entrades relacionades:
Sony Ericsson K800i i M2 1 GB
Sony M2 4GB i M2 Adaptors
Portable Firefox 3.0 (Bloc d'Apple en Català)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada