9 de juny del 2008

La puta del Twitter


Twitter Whore

Avui és la WWCD08 i molta gent està més pendent de San Francisco que de la feina. Per a seguir-la teniu un munt de llocs i microblocs del món mac, però mentre esperem que vagin caient les notícies, faig aquesta entrada

A les típiques rivalitats informàtiques, com ara entre Mac i Win, les xarxes socials n'afegeixen de noves, com ara entre Facebook i Twitter. Al 'WTF Disney Character are you' hi afegim el 'WTF I'm doing right now'... x'D

La puta del Twitter és la traducció al català del títol d'aquest vídeo de Lisa Nova, una estrella d'internet que potser encara no ha aparegut a les nostres teles però que segurament no trigarà gaire (ja triguen!).

Amb canal a YouTube, programa en directe a blogTV i perfil al Twitter, tots la podem veure, interactuar o seguir-la, la forma com es promocionen les actrius d'ara a les xarxes socials. Ho pot fer qualsevol, ho pots fer tu.

Lisa Nova fa servir un Apple MacBook Pro als seus vídeos que podem descarregar en format Apple QuickTime per a, com diu a la seva web, col·leccionar-los. Així doncs, si bé no es pot considerar una MacChick, sí una MacCeleb.

El vídeo, que ja compta amb segona part, reflexa el que fa una una noia histèrica pel Twitter, o sigui, el que se'n diu twittejar portat a l'extrem. Pitjor que cap canvi d'estat de Facebook, per molt extrem que sigui...


Twitter Whore Part 2

Aquesta ha estat la primera d'una sèrie d'entrades sobre estrelles d'internet (passades, presents i futures) per recordar que la història d'internet és plena de Txiqui-txiquis, nascudes a cases o estudis.

Nota: Tema Twitter dedicat a en Tomàs ; )

6 comentaris:

  1. what a great post. (sap que em perdones el meu usatge d'inglés)

    The rise of Estrelles d'internet, Internet Stars indeed is a newcomer in modern on-line culture.

    I'm very intersested in follwing this subject. I'm thinking of translating this post to dutch (and english (later))

    mentrestant tens que m'explicar que son/es 'Txiqui-txiquis' si us plau.

    ResponElimina
  2. Txiqui-txiqui és la catalanització de Chiki Chiki, el ball d'una paròdia televisiva de cantant que volia anar a Eurovisió i va acabar anant-hi de veritat. L'actor català interpretava un cantant freak d'origen argentí i va acabar representant Espanya al desfasat festival (davant la perplexitat dels defensors del concurs semi-amanyat) gràcies a la popularitat del programa i YouTube.

    http://chikilicuatre.tumblr.com

    ResponElimina
  3. now I realize I read something on the subject of that Hispanyolic Eurovision entry.
    Awaiting a Catalan entry before 2012, not to be by overly enthousmiating, but seriously
    It must go
    one day

    i'm ready,
    embassador to all
    I remain,
    yours,

    /m
    etc...

    ResponElimina
  4. That contest is really boring. Every year the same countries support the same friend countries and the big ones decide who will win. Italy left the contest. Does Israel is in Europe? Some Catalan singers participated representing Andorra... but who cares? I prefer to have voice in the European Parliament than in the Eurovision contest. BUT I'm sure you ARE our coolest e-ambassador ; )

    I recently e-met a Dutch man from Amsterdam who speaks Catalan, loves Catalonia and is married with a Spanish woman from Madrid, where they live. Ain't it kewl?

    ResponElimina
  5. :) Roger, un detall la dedicatòria veient els substanciosos atributs de la noia . Molt "macaire". :) Que consti que no soc dels que estic tot el dia escrivint al Twitter.

    ResponElimina
  6. Nooo! Què vaaa! x'DDD Faig broma, company! Te'l vaig dedicar pel nostre debat particular, per les dues cares d'aquesta noia. Per un cantó l'actriu fa un bon us de l'eina, per l'altre el personatge en fa un mal patètic. Com amb totes les eines/serveis, se'n pot fer un bon o mal us, es digui Twitter o Facebook ; )

    ResponElimina