26 de febrer del 2009

Tancament Dreadful® Moblog

Dreadful® Moblog

Avui he tancat el Dreadful® Moblog, ja que un any i tres mesos després d'estrenar la tercera versió, ni el servei ni la comunitat no tenen res a veure amb l'anterior.

Si amb Textamerica (TA) no parava de publicar, comentar i participar, amb moblog encara no he acabat de republicar les entrades antigues...

Mentre el primer servei era fàcil, pràctic i divertit, el segon és complicat, pesat i avorrit. Ni la interactivitat entre usuaris ni la comunitat no es poden comparar...

TA va tancar malgrat era un servei que encara no ha estat superat per cap altra eina social. N'hi han de millors per funcions i aparells concrets però no globalment.

Així com el tancament de TA em va saber greu, el tancament del meu mobloc ja no me'n sap. El que sí que me'n sap és que he deixat de mobloquejar... iPhone!

En resum, com que em va fallar a l'estiu, se'm van treure les ganes de publicar i com només m'hi queden dos amics que també estan a d'altres eines socials, l'he tancat.

2 comentaris:

  1. Jo encara faig servir el meu... pèro tens rao, com TA no he trobat cap. Supose que nomes ho estic mantenet perque m'agrada fer moblog desde el meu movil, pero poc mes...

    ResponElimina
  2. Sí, tu ets un dels dos amics (l'altre en George, no se si el recordes). Jo el volia mantenir ni que fos per les vacances però l'estiu passat em va deixar tirat i no m'agrada el ShoZu perquè insereix el seu logo a totes les entrades. Sembla que no em queda altra que esperar a tenir un iPhone (quan surti un amb almenys una càmera decent) i ja publicaré a Facebook.

    ResponElimina