5 de novembre del 2007

Dreadful® Moblog 3.0

Dreadful® Moblog 3.0

Avui, dilluns 5 de novembre, estreno la versió 3.0 del Dreadful® Moblog, on des d'ara publicaré les meves fotografies quotidianes des del mòbil o l'ordinador.

Com que a final de mes tanca Textamerica, trasllado el mobloc dels Estats Units a el Regne Unit, fent servir des d'ara el servei de moblog:UK.

Així doncs, aquells que seguiu els esdeveniments, trobades o viatges que publico, no oblideu actualitzar la nova adreça, ja que l'antiga desapareixerà aviat.

El disseny del moblog deixarà d'estar personalitzat com fins ara, pel que desapareixeran tant el logo com els textos bilingües, que ara només estaran en anglès.

Normalment les entrades només tindran títol, pel que no tindran ni textos descriptius ni respostes a cada comentari, tret d'excepcions, com a l'actual presentació.

La qualitat de les imatges aviat serà superior a les de les anteriors versions. No publicaré a tamany original però sí molt més gran, no com a l'actual presentació.

Dreadful® Moblog 3.0

Després de l'actual presentació, començaré a republicar alguns dels esdeveniments més importants que continuaré publicant en el futur, així com noves entrades.

Quan acabi la republicació, donaré per finalitzada l'actual migració de Textamerica a moblog:UK i, per tant, començaré a publicar en el nou format de millor qualitat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada