14 de gener de 2013

Un nou retorn

Sortint de l'Apple Store La Maquinista

Ja tornats de les Vacances de Nadal 2012, recent desats els guarniments i enllumenat nadalencs i represa l'activitat laboral, és hora de començar a posar al dia aquest bloc. Els que em coneguin i/o segueixin sabran que el 2010 aquest bloc va patir una llarga pausa i que quan el vaig reprendre vaig publicar una entrada anomenada El retorn. Aquest 2012, per circumstàncies afortunadament molt diferents, aquest bloc ha patit una altra llarga pausa i ara que el reprenc publico aquesta entrada. Aquest cop la pausa ha estat per múltiples motius i visiblement s'ha limitat als blocs.

La causa principal de l'inici d'aquesta pausa ha estat la defunció del meu iMac G5 però no ha estat l'única. Diguem que el món real ha requerit més temps del que li dedicava i el món virtual n'ha sortit perjudicat. Moltes coses han passat darrerament. Algunes desencoratjadores, d'altres engrescadores però del què es tracta és de tirar endavant i mirar de treure'n el costat positiu de tot plegat, que sempre n'hi ha. La causa principal d'aquest final de pausa és el meu Nou iMac i5 però tampoc ha estat l'única. Ara és el moment... d'un nou retorn.

Aquest cop no anunciaré res del que no n'estigui molt segur que es veurà ben aviat, així que res de "properaments" i anem per feina. El més immediat que tinc a dir respecte a aquest bloc és que, primer de tot, d'una tacada publicaré unes quantes entrades antigues que tenia desades a esborranys de fa temps i que al final no vaig publicar. Per tant, als que em seguiu per rss, perdoneu si rebeu entrades amb dates antigues, no li passa res al vostre lector, sóc jo. Un cop hagi publicat aquestes entrades, aniré publicant les que tinc pendents a esborranys de fa menys.

Entre les entrades d'aquest bloc hi apareixeran també les notificacions d'entrades al BCN HIP HOP que, tot i que amb algunes excepcions, també ha patit una llarga pausa i mereix posar-se al dia amb les entrades pendents, que en són tantes com les que tinc pendents a aquest bloc. Però no són només entrades el que publicaré al meu bloc de hip hop... nou domini, nova imatge i moltes novetats pel 3er Aniversari! El nou domini és www.bcnhiphop.cat i ja es pot fer servir des del mes de setembre. Els enllaços antics es redirigeixen automàticament als nous amb domini propi.

Tornant a aquest bloc, això tampoc no pot continuar així. Toca nova cara al bloc urgentment. Encara no se què serà abans, si l'ou o la gallina, la web o el bloc, però s'ha de canviar JA! No se d'on trauré el temps però l'hauré de treure de sota les pedres, ni que sigui perquè el proper febrer RogeRweb.cat celebrarà el 15è Aniversari! I farà sis anys de la darrera versió i quatre anys de la darrera actualització... I també aviat farà set anys d'aquesta versió del bloc allotjada aquí a Blogger... Deunidó quin munt de números! El que està clar és que toca renovar d'una vegada!

Al tema col·laboracions per una banda està tot com estava fa un munt de temps, parat, i per l'altra hi ha algunes novetats que si quallen ja en parlaré. A les xarxes i eines socials sí que no hi he faltat. Tot i que me les prenc d'una altra manera, hi estic més present, sobretot a Instagram. Em reservo més novetats fins que n'estigui molt segur de quan es veuran. Això és tot. Ara a posar al dia les entrades pendents, després a posar al dia la imatge i després ja veurem. Una abraçada als que hàgiu arribat fins aquí i animeu-vos a comentar, ni que sigui per dir-me que com m'enrotllo... x'D

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada