25 de gener del 2017

Dreadful© BCN HIP HOP Versió 4.0

Dreadful© BCN HIP HOP Versió 4.0

Abans d'ahir, dilluns 23 de gener, set anys després d'aquesta entrada, vaig estrenar el Dreadful© BCN HIP HOP Versió 4.0 amb il·lusió permanent i ganes regenerades, en motiu del 7è Aniversari del bloc.

El disseny del bloc és una nova modificació i adaptació de la plantilla de Blogger Picture Window de Josh Peterson. La part que més toco sempre és la imatge, del codi altre cop no he tocat res, tret dels gadgets.

Alguns canvis de la imatge es deuen a la unificació d'estil de la meva presència a internet, que vaig dur a terme l'any passat i que enguany estic actualitzant. Com sempre, falten alguns detalls que ja aniran apareixent.

La novetat més important és que he estrenat un compte d'Instagram. En trobareu la icona amb l'enllaç a la barra lateral però mantinc el gadget enllaçat a l'etigueta #bcnhiphopcat per no abandonar les 951 fotos prèvies.

Podria haver tornat a republicar totes les fotos però em sembla excessivament laboriós i innecessari, així que només en republicaré una selecció, començant per les onze capçaleres que donen peu a publicar la nova dotzena.

Segueixo complint el full de ruta del bloc de hip hop i, mirat en perspectiva, del projecte en general, malgrat que de vegades sembla que quedi travat, en realitat tot avança i en múltiples fronts. Sense pressa però sense pausa.

A la propera versió més! Per molts anys! : )

Nota: A veure si seguiu el bloc a Instagram! ; P

Entrades relacionades:
Dreadful© BCN HIP HOP Versió 6.0
Dreadful© BCN HIP HOP Versió 5.0 - 10 Anys!
Dreadful© BCN HIP HOP Versió 4.0
Dreadful© BCN HIP HOP Versió 3.0
Dreadful© BCN HIP HOP Versió 2.0
Dreadful© BCN HIP HOP (Versió 1.0)


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada