20 de gener del 2010

Novetats blocaires

Novetats blocaires

No, no es tracta de cap nou bloc sobre Hip Hop a Apple, ni de cap nou rumor sobre cap nou producte hip hop d'Apple, ni de cap novetat hip hop a iTunes, ni te res a veure amb fricandonanisme macaire o hip hop... o potser sí. I perquè coi enllaço les paraules Apple i Hip Hop sobre una imatge modificada de la propera keynote?

En aquest bloc personal de temàtica variada sempre he intentat escriure una mica de tot i no massa de res. Malgrat que sempre escric més d'unes coses que d'altres, quan me'n adono que repeteixo massa un tema intento canviar, intercalar-ne d'altres, però els darrers anys cada cop escric més sobre Apple i Hip Hop. Això és principalment degut, en el primer cas, a la satisfacció amb els productes de la casa de la poma i les meves col·laboracions amb el Bloc d'Apple en Català (BAC) i el Grup d'Usuaris d'Apple en Català (GUAC) i, en el segon cas, a la meva pertinença a la Cultura Hip Hop des dels inicis d'aquesta a Barcelona i als Electro Breakers. I és que l'any 2005 van passar dos fets importants al respecte: L'adquisició del meu primer ordinador Apple (malgrat ser-ne usuari des de 1990) i el retrobament dels Electro Breakers (el nostre grup de breakdance des de 1985). Així doncs, he pres dues decisions.

Si bé sóc membre col·laborador tant del BAC com del GUAC, fins ara gairebé no en publicava gaire cosa. En quant al BAC, cada cop que volia publicar-hi m'imposava escriure dues entrades paral·leles a ambdós blocs, de manera que els lectors d'un podien trobar més informació complementaria a l'altre i a la inversa, una forma d'intercanviar també alguns lectors. En quant al GUAC, fins ara gairebé no en publicava res de la meva tasca enlloc, tret d'algunes entrades de caire social i autocrítica constructiva, reservant la teca per quan engeguéssim les campanyes... esperant eternament. Així que he decidit que a partir d'aquest 2010, tot el que vulgui comentar sobre Apple (i productes compatibles) ho publicaré al BAC i tota la feina que faci pel grup la publicaré al GUAC (si és que es fa el que s'ha parlat darrerament).

Si bé ja publico tot el que vull i puc sobre hip hop en aquest bloc (que ni molt menys és tot el que voldria), enguany estrenaré un nou bloc en motiu del 25è Aniversari dels Electro Breakers. La finalitat d'aquest només havia de ser la de publicar La meva història del hip hop a Barcelona, dividida en entrades, i al final de la qual pensava publicar un PDF i aparcar-lo. Però donat que el meu reenganxament a aquesta cultura (que mai he deixat però que ja no n'era membre actiu) veig que no és un fet limitat temporalment, he decidit que a partir d'aquest 2010, tot el que publiqui sobre hip hop serà publicat al nou bloc. Hi publicaré la meva història però també algunes entrades ja publicades aquí però novament editades i ampliades, més dades, més recerca i moltes noves entrades, tot amb un toc barceloní i en català!

Fins ara, quan tenia una idea d'una entrada n'escrivia un apunt o petit esborrany, que s'anaven acumulant, sovint sense ser publicats, per intentar no tematitzar el bloc. A partir d'ara quan tingui una idea la publicaré al bloc corresponent sense pensar si em passo d'entrades sobre un tema. Això no vol dir que veti en aquest bloc Apple i el Hip Hop. Quan publiqui als altres blocs també publicaré una entrada de notificació a aquest bloc amb el títol, les etiquetes i l'enllaç a l'entrada, d'aquesta manera, aquest bloc continuarà sent el centre de tot el que escric i publico a Internet. Amb aquestes decisions espero poder agilitzar i augmentar el número d'entrades que escric aquí i arreu, que es vegi la feina que fem al GUAC i poder dedicar un espai al hip hop. Tot això sense que afecti a la diversitat de temes d'aquest bloc, al que properament actualitzaré amb una nova versió, amb moltes novetats i opcions. Una mica més de paciència!

Però encara hi ha més! Fins ara m'he enrotllat del que feia fins ara i de com ho vull fer a partir d'ara però... si tot va bé i no acaba passant com amb tantes d'altres coses a les que li dono voltes, aquest 2010 hi hauran més sorpreses però de moment me les reservo... Enrere les rutines! Endavant amb els nous propòsits!!! ; )

Nota: Properament publicaré una entrada sobre l'estrena del nou bloc.

Entrades relacionades:
Dreadful® BCN HIP HOP

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada