30 de gener del 2010

Ficció Nuclear 3

Ficció Nuclear 3

Després de les entrades Amenaça Nuclear, Ficció Nuclear i Ficció Nuclear 2, continuo el menú radioactiu amb les postres, Ficció Nuclear 3, ara videojocs post-apocaliptics.

S.T.A.L.K.E.R., 2007
(imatge de Market Way)

Després d'escriure l'entrada Amenaça Nuclear, no me'n vaig poder estar de cercar els videojocs enllaçats i mirar de trobar i comprar-ne algun. S.T.A.L.K.E.R. va ser el primer i també el més econòmic (Win - 9,95€ fnac).

Captura de pantalla d'S.T.A.L.K.E.R. a Txernòbil
(imatge de GSC Game World)

Per a conèixer les dades del joc aneu als enllaços de la web oficial i la Wikipedia però us comentaré que el joc està desenvolupat per un ucranià i que l'acció passa després d'un segon i pitjor desastre nuclear a Txernòbil.

Captura de pantalla d'S.T.A.L.K.E.R. a Pripyat
(imatge de GSC Game World)

No sóc gaire juganer i només m'hi he posat un parell de cops, pel que encara no puc donar cap valoració final, però de moment està força bé. És un joc de tipus dispara que es juga en primera persona i seguint missions.

Captura de pantalla d'S.T.A.L.K.E.R. a Txernòbil
(imatge de GSC Game World)

Donat l'èxit d'S.T.A.L.K.E.R. han aparegut dos jocs més, una preqüela anomenada S.T.A.L.K.E.R.: Clear Sky publicada el 2008 i una seqüela anomenada S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat que es publicarà el 2010.

DRUNNA: Morbus Gravis, 2001
(imatge de Drunna Official Homepage)

Després d'escriure l'entrada Ficció Nuclear 2, no me'n vaig poder estar de cercar més videojocs i mirar de trobar i comprar-ne algun més però només vaig trobar DRUNNA: Morbus Gravis (Win - 9,99$ web).

Captura de pantalla de DRUNNA: Morbus Gravis
(imatge de Drunna Official Homepage)

Per a conèixer les dades del joc us remeto als enllaços de la web oficial i la Wikipedia però us comentaré que el joc està desenvolupat per una empresa francesa i que l'acció segueix l'argument del primer còmic, Morbus Gravis.

Captura de pantalla de DRUNNA: Morbus Gravis
(imatge de Drunna Official Homepage)

De moment no em vull comprar en línia un joc tan vell que no se si em funcionarà però les imatges que he trobat per Internet són força interessants i fan venir ganes de veure la voluptuosa Druuna animada en tres dimensions.

Captura de pantalla de DRUNNA: Morbus Gravis
(imatge de Drunna Official Homepage)

Mirant les imatges, l'ambientació sembla força bona però se'm fa difícil creure que hagin aconseguit animar creïble i explícitament les transformacions dels mutants i les escenes sexuals però no puc afirmar el que no he provat.

AKIRA, 1988 (NES)
(imatge d'OPCFG)

L'altre joc que vaig cercar va ser AKIRA, del qual no n'he trobat cap MAME ni de la primera versió AKIRA (1988) per NES, ni de la segona AKIRA (1994) per Amiga. No confondre amb AKIRA Psycho Ball (2002) per a PS2.

Captura de pantalla d'AKIRA, 1994 (Amiga)
(imatge de GameSpot)

Per a conèixer les poques dades que hi han del joc us remeto a l'enllaç de la Wikipedia però us comentaré que el joc és una aventura gràfica on adoptem el paper d'en Kaneda després de la detenció d'en Tetsuo.

Captura de pantalla d'AKIRA, 2002 (PS2)
(imatge de UVL)

AKIRA Psycho Ball no te res a veure amb el còmic o la pel·lícula, es tracta d'un joc de pinball (o del milió) on les boles passen per pantalles amb imatges dels personatges. Només per nostàlgics addictes als recreatius.

Després de llegir aquesta entrada i veure els vídeos, ja em direu si no sentiu curiositat per...

la FICCIÓ NUCLEAR!

Entrades relacionades:
Amenaça Nuclear
Ficció Nuclear
Ficció Nuclear 2

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada