7 de juny del 2007

Blogger Dashboard Widget

Quan vaig iniciar la nova versió d'aquest bloc, la raó principal per la qual vaig triar Blogger va ser pel fantastic widget que tenia.

Amb aquest widget podia postejar directament des de l'escriptori, sense necessitat d'introduïr usari i clau, ni obrir navegador o correu-e.

Amb un clic al Dashboard del Mac, només calia escriure el títol i el text del post i... enviar! Era tan fàcil que postejava quasi a diari!

Quan va arribar la nova versió de Blogger i vaig migrar, el widget va deixar de funcionar i postejar per correu-e em donava problemes.

Vaig obrir tema als Grups de Blogger i al cap d'un temps vaig obtenir resposta del creador del widget, en Pete Hopkins: Hauriem d'esperar.

Avui he tornat a rebre resposta: La nova versió actualitzada del widget ja està disponible i es pot descarregar des d'AQUÍ! Corre, ves!

Ara espero poder tornar a postejar com al principi, sovint i aquest post en serà la prova, el primer que tornarè a enviar amb el widget!

Gràcies a en Pete Hopkins per llegir les nostres queixes, contestar-nos, solucionar-nos el problema i avisar-nos de la disponibilitat! : )

2 comentaris:

  1. Great to see this Blogger post my friend afar,
    sorry for not commenting in catalá, it's late and my lingoservers are upgrading to include more italian and to allow some extra dataspace for french as well ;-D

    fins la proxima,

    Maurits

    ResponElimina
  2. Cap problema! Ja tindràs temps de practicar el teu català quan tornis a venir per Barcelona. M'encantaria poder venir a La Haia (Den Haag) per veure les exposicions teva i de la Viory però crec que aquest any no podré viatjar fora de Catalunya.

    M'ha fet molta il·lusió llegir el teu comentari, m'ha fet recordar els vells temps dels moblogs... no se si saps com se't troba a faltar!

    Espero llegir-te aviat!
    Hoop om u spoedig te lezen!

    ResponElimina