12 de maig del 2008

Sony M2 4GB i M2 Adaptors

Sony Ericsson K800i, M2 1GB i M2 4GB

Deu mesos després de comprar el mòbil Sony Ericsson K800i i una M2 1GB, ja és hora d'actualitzar memòria i fer una entrada de les opcions de les targetes de memòria.

Sony M2 4GB i M2 USB Adaptor

La targeta de memòria Sony Memory Stick Micro de 4GB ve acompanyada d'un adaptador USB que converteix les targetes M2 en llàpissos de memòria USB (pendrives).

Sony M2 USB Adaptor i Apple iMac

Gràcies a aquest adaptador, podem connectar les targetes M2, a qualsevol ordinador, com ara un Apple iMac amb Mac OS X Leopard, funcionant correctament.

Sony M2 USB Adaptor i hp Pavillion

Gràcies a aquest adaptador, podem connectar les targetes M2, a qualsevol ordinador, com ara un hp Pavillion amb Windows XP SP2, funcionant correctament.

Sony M2 1GB i M2 Pro & Pro Duo Adaptors

La targeta de memòria Sony Memory Stick Micro d'1GB ve acompanyada de dos adaptadors Memory Stick, que converteix les targetes M2 en targetes Pro i Pro Duo.

Sony M2 Pro i Sony Cyber-shot

Gràcies a aquests adaptadors, podem connectar les targetes M2, a qualsevol dispositiu compatible, com ara una càmera Sony Cyber-shot, funcionant correctament.

Sony M2 Pro i Conceptronic MMP

Gràcies a aquests adaptadors, podem connectar les targetes M2, a qualsevol dispositiu compatible, com ara un disc dur Conceptronic MMP, funcionant correctament.

Com podeu veure, les targetes de memòria Sony Memory Stick són compatibles amb multitud de dispositius de Sony i d'altres marques, a més de compatibles Mac + Win.

I per si no fos prou, les targetes velles són compatibles amb els dispositius nous i les targetes noves, amb els adaptadors, són compatibles amb els dispositius vells.

Hi han diversos tipus, tamanys i velocitats de Memory Stick però el que sempre són és una bona inversió, sobretot si tenim diferents dispositius compatibles.

Entrades relacionades:
Sony Ericsson K800i i M2 1GB
Sony M2 USB Adaptor i Firefox Portable
Belkin Universal Media Reader

2 comentaris:

  1. Recorde el teu movil, esta molt xulo!! fa bones fotos. I... bueno!!! ara amb 4 GB ets el puto amo!!! Jo faig servir l'adaptador per las MMS Pro Duo, ja que fa poc em vaig comprar un PSP. Per cert... Pedaaaaaso de post explicatiu apañeroooo!

    ResponElimina
  2. Gràcies, me'n alegro que t'hagi agradat : )

    L'únic inconvenient que tenen les M2 és que en tamanys més grans hi han capacitats i velocitats de transferència superiors però el problema és relatiu perquè sempre depèn de l'us que en farem.

    El que està clar és que amb un mòbil amb M2, pots anar ampliant la capacitat, que a més no queda limitada al mòbil perquè la pots fer servir amb d'altres dispositius o independentment amb l'M2 USB.

    Ànims company! : )

    ResponElimina