18 de gener del 2011

Més novetats blocaires

Més novetats blocaires

Ara fa gairebé un any que, amb l'entrada Novetats blocaires, vaig iniciar una nova etapa d'aquest bloc prenent dues decisions: deixar de publicar a aquest bloc tot el referent a Apple i Hip Hop i publicar-ho al BAC i el GUAC en el primer cas i al BHH en el segon. Això continuarà sent així però en el cas d'Apple amb matisos.

Per una banda, no he pogut explicar res del què he fet al GUAC perquè, simplement, en tot un any no s'ha fet res del què es va parlar, ni llavors ni anteriorment. Sí, vam aconseguir el reconeixement de la Generalitat però encara no d'Apple i no, no s'ha celebrat l'assemblea on havíem de decidir-ne el futur. Ni tan sols tenim el bloc.

No se què farem però, com ja he dit en varies ocasions, penso que amb el reconeixement per part d'Apple del català a l'iOS (i presumiblement al proper Mac OS) i les iniciatives i trobades de macaires catalans organitzades pel BAC i MLP en tenim prou per saciar les nostres ànsies fricandones, no cal perdre més temps i calés.

Per una altra banda, amb tot el què m'ha passat darrerament, no he tingut temps de publicar moltes coses que ja no són novetat, ni algunes de les meves darreres compres relacionades amb Apple, penso que massa modestes i ja no tant noves com per publicar-les al BAC però que no vull deixar de publicar, almenys aquí.

Ja hi ha d'altres editors i d'altres blocs que parlen de les darreres novetats i que un cop explicades amb detall, pel davant i pel darrere, no cal ni repetir ni exhibir amb retard. Però sí que em fa gràcia fer-ho aquí per rellegir-les amb els anys, una qüestió personal, més per aquest petit bloc personal que no per a un de gran com el BAC.

Així doncs, continuaré publicant al BAC tot el que sigui més públic, com esdeveniments i botigues, i tornaré a publicar a aquí tot el que sigui més personal, com les meves cròniques i aparells. D'aquesta manera no trencaré les sèries d'entrades dels dos blocs. Més endavant potser publicaré entrades sobre apps, encara m'ho he de pensar.

Des d'ara aniré acabant de publicar totes les entrades pendents, aprofitant sobretot aquesta primera setmana de retorn, que estic fent servir per posar-me una mica al dia de tot. No us estranyeu si veieu entrades que haurien d'haver estat publicades fa mesos o si estic una mica més absent a les xarxes socials, ara toca recuperar!

Finalment, només dir que encara que des del bloc hagi semblat més inactiu, només ho ha semblat, ja que he estat provant diferents eines i xarxes socials i fent plans que espero poder anar desvelant properament. Esperem que no sorgeixin més entrebancs, que porto uns anyets que... en fi, com diuen: "que me quede como estoy".

2 comentaris:

  1. Estic molt content pel retorn, perquè, a banda de poder tornar a llegir-te, vol dir que els temes familiars van a millor. Una alegria compartida.

    Molts ànims.

    ResponElimina
  2. Efectivament, les coses milloren en tots els sentits i espero posar-me al dia ben aviat i poder quedar amb tu per fer una birreta i parlar de coses mosseguis.

    Moltes gràcies Tomàs : )

    ResponElimina