25 de febrer del 2013

Dreadful© BCN HIP HOP Versió 2.0

Dreadful© BCN HIP HOP Versió 2.0

Ahir, diumenge 24 de febrer, poc més de tres anys després d'aquesta entrada, vaig estrenar el Dreadful© BCN HIP HOP Versió 2.0 amb tanta o més il·lusió que el primer dia, en motiu del 3er Aniversari del bloc.

El disseny del bloc és una modificació i adaptació de la plantilla de Blogger Picture Window de Josh Peterson. La part que més toco sempre és la imatge, del codi toco el mínim possible per no eternitzar-me.

La imatge principal del bloc és la capçalera (que canviaré mensualment), les fotografies de les entrades que vaig publicant, la imatge de fons, el peu de bloc i el favicon. Afegiré més pestanyes i modificaré el lateral.

Les funcions que he inclòs a dia d'avui són més o menys les que tenia a la primera versió però ara ja no en queda cap d'externa, tot són gadgets de Google per Blogger que potser augmento o redueixo segons convingui.

Seguint el full de ruta de l'entrada Un nou retorn, el bloc de hip hop ja te nou domini i nova imatge i a ambdós blocs ja els queda poc per acabar d'estar al dia d'entrades pendents i començar amb entrades noves.

A la propera versió més! Per molts anys! : )

Entrades relacionades:
Dreadful© BCN HIP HOP Versió 6.0
Dreadful© BCN HIP HOP Versió 5.0 - 10 Anys!
Dreadful© BCN HIP HOP Versió 4.0
Dreadful© BCN HIP HOP Versió 3.0
Dreadful© BCN HIP HOP Versió 2.0
Dreadful© BCN HIP HOP (Versió 1.0)


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada