28 d’abril del 2006

iLife '06

El 24 de Març vaig instal·lar el nou paquet informàtic d'Apple i durant aquest més ja m'he pogut informar prou i n'he pugut fer prou proves com per fer una primera valoració.

iPhoto ha millorat moltes coses, com que no calgui duplicar les fotos importades quan les tenim en un disc dur extern o el visionat i ediciò de les mateixes sobre fons negre.

iMovie HD encara ha millorat més coses, com que els títols generin clips propis enlloc de clips enllaçats, més efectes i la inclusió de temes predissenyats i videocasts.

iDVD torna a sorprendre amb nous temes i subtemes, més animats, més personalitzables, d'un acabat d'una qualitat i compatibiitat incomparables a nivell d'usuari.

GarageBand ha donat un gir que ha sorprès tothom, continuant sent un programa genial per fer música però ara també enfocat a les bandes sonores i efectes de vídeos i castings.

iWeb és l'eina que menys he provat, ja que és ideal per usuaris amb pocs o cap coneixement web, sobretot pels que tinguin un compte .Mac, però amb cap llibertat de codi font.

iTunes, segons sembla, és la darrera versió actualitzada per internet, que incorpora vídeo i que integrada en el paquet facilita la importació i exportació dels castings creats amb iLife.

Crec que iLife segueix sent el millor paquet informàtic per la nostra vida a internet, ja que permet crear fàcilment amb acabats d'alta qualitat i per un preu assequible.

Seria genial que s'incloguèssin algunes opcions més avançades en algunes eines però s'acostaria massa al paquet professional Final Cut Studio i, realment, a nivell d'usuari no cal.

Si t'encanta la versió anterior, no dubtis a actualitzar, si només l'has tocat algun cop perquè venia instal·lat quan vas comprar el teu Mac, no cal que actualitzis, no faras res de nou.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada