13 d’abril del 2006

Operació Sortida

Hom pot pensar que es tracta de l'original nom d'una peli porca, del pla desesperat d'un borratxo en una discoteca a quarts de sis o fins i tot de la promesa d'un solter la Revetlla de Cap d'Any però no, pel dia que és, es tracta de... l'èxode pixapiner de Setmana Santa! Meeec!

Els propietaris de més de vuit-cents mil cotxes trien CADA ANY els mateixos dies per marxar de vacances, ja siguin d'Estiu, Nadal o Setmana Santa, sempre els mateixos dies! Els que tenen dos dits de front i trien un dia abans o després no compten. Els que ens quedem tampoc.

Enguany hi ha gustos per tothom; els que els agrada la neu n'hi ha prou per poder fer les darreres pistes, els prefereixen la platja fa prou sol com per atrevir-se a fer la primera capbussada i els que s'estimen més la muntanya... bé, sempre s'hi pot anar!

Els urbanites tenim la ciutat més buida del que és normal, dir buida del tot ja és impossible amb tant guiri, tant nouvingut i tanta hipoteca, però val la pena aprofitar per donar un tomb amb calma i gaudir del poc trànsit. Bon moment per fer fotos amb els carrers quasi vuits ; )

Desitjo prudència i paciència pels que encara deuen fer caravana a les nostres boniques carreteres, autovies i autopistes de peatge...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada