13 de març del 2009

This Is It

Michael Jackson
This Is It

Els que em coneixen saben que el meu rotllo com a fan de Michael Jackson és debat entre la persona i l'artista. Si bé m'entristeix no saber què en queda d'aquella persona, se que, sens dubte, l'artista és el Rei del Pop.

Sempre he escoltat a Michael Jackson, amb i sense la seva família, però del que en tinc un gran i vívid record, tant del disc, com de la cançó que li dóna nom, com del vídeo d'aquesta, és Thriller... Quina por!

Michael Jackson
Thriller (1982)

La notícia va començar a córrer quan el passat 3 de març la Pàgina de Michael Jackson a Facebook va enviar el següent: "Michael Jackson farà un anunci especial aquest dijous!" Conferència de premsa anunciada a l'O2, LON.

Mitjans de tot el món no van esperar a la conferència per començar a fer córrer la notícia que es retirava. Alguns mitjans deien que es faria un darrer concert a la mateixa conferència però al final sembla que farà una gira.

Michael Jackson
Conferència de premsa (2009)

Els darrers anys han estat un mal son. La salut física i mental l'ha convertit en el nino trencat amb el que ja ningú vol jugar. Probablement ja no hi és tot però la llei li ha donat la raó i els diners l'han treta als seus enemics.

Deixant de banda els rumors reals i falsos, les veritats i mentides, les històries altruistes i tèrboles, els que l'estimen i els que l'odien, m'agradaria recordar el nen que va esdevenir home, l'artista, el Rei del Pop.

Michael Jackson
I Want You Back (1969)

Quan escolto els Jackson 5 i veig aquells nanos cantant i ballant a l'estil dels 70 aquelles cançons o balades que et donen ganes de ballar o plorar... no puc més que emocionar-me i rendir-me al seu art.

Quan escolto en Michael Jackson i veig aquell paio cantant i ballant amb un estil propi i únic, d'aquells que en surt un entre un milió, amb aquells videoclips de cine... no puc més que al·lucinar i rendir-me al seu art.

Michael Jackson i Janet Jackson
Scream (1995)

Quan escolto en Michael Jackson que encara és capaç de transmetre el seu art amb cançons i videoclips increïbles i miro la seva brillant carrera... no puc més que fer-me preguntes: Què li ha passat? Què s'ha torçat? Per què?

Suposo que és una barreja de moltes coses però no sóc ningú per parlar-ne i prefereixo no donar-hi voltes. No n'he de fer res de la seva vida personal però sí de la seva carrera, de la qual no en puc dir més que coses bones.

Michael Jackson
Sizzle Reel (2009)

Entre els molts premis i rècords de Michael Jackson, ha venut 750 milions de discos, ha guanyat 410 premis reconeguts i Thriller, 25 anys després, és el disc més venut de la història amb més de 100 milions de discs.

És present dues vegades al Rock and Roll Hall Of Fame, com a part dels Jackson 5 i com a Michael Jackson. Thriller és present al Grammy Hall Of Fame i preservat a la Llibreria del Congrès dels EUA. Ell mateix és un rècord.

Sembla que amb la gira de comiat This Is It s'acaba aquesta història. Segur que és un comiat definitiu? Sortirà la gira del Regne Unit? Vindrà a Barcelona? Moltes preguntes i només una resposta: This Is It!

I Want You Back :_(

Entrades relacionades:
Michael Jackson 1958-2009


Enllaços recomanats:
Web oficial de Michael Jackson
Web oficial de la gira This Is It
Canal YouTube de Michael Jackson (Vídeos)
Pàgina de Michael Jackson a Facebook

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada